Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

iyi görüşürrüz o zaman bol bol... sen bana bi cep tel. verirsen ben gelince seni ararım biyerde buluşuruz...gerçi 1-2 hafta kadar var ama olsun...arkadaslar bu arada yeni MTS marka bi kask aldımm.. niye çin çan çon aldın hayatını hiç sewmiyomusun türünden şeler yazmayın kaskı sadece ve sadece odama süs olsun diye aldım...

yakın zamanda fotolarını ekleyecemm...

E2 güvenlik sınıfına sahip shark kaskım var.Oldukça memnunum ,fakat alkollü bezle vizör silinince(yanlışlıkla) antiflog özelliği gitti ve yenisi taaaaam 175 ytl!!!! Bileydim shark almazdım.Kaliteli markaların bile vizörleri 60 ytl.

nolan 103 klasik çeneden açılır

arkadaşlar. ben chopper kullanıyorum. yeni kask alacağım. tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek isterim. çenesiz chopper açık kaskların güvenli olmadığını düşünüyorum (ne kadar chopper kaskları bu modele uygun olsada). açılır çeneli nolan 103 klasik modeli olabilir. diye düşündüm.

siz ne dersiniz. aşağıda linkini verdiğim modelden almak istiyorum.
fikirlerinnizi bekliyorum.

teşekkürler

http://www.sahibinden.com/yeni_nolan_n103_classicWQQaXQQ5962745WQQpXQQdisplayitem&keyword=nolan

bu topiğin geride kalmasına gönlüm razı olmadı. Güncellllll....

yalnız bu arada bu topik maalesef bazı diğer topikler gibi enterasan bi hal almış. bi kaç sayfasını karıştırın siz de göreceksiniz. Bilgi paylaşımı diye bi şey yok. biri bi şey yazmış sonraki alakasız sonraki ayrı telden karmakarışık bi durum ortaya çıkmış. evet her postta sorulan bişeyi bilemeyebiliriz ama ne biliym o zaman bari sabredip o posta cevap geldikten sonra yeni soruyu ortaya atmak daha nezaketli olur sanırım. yoksa kimse aradığı bilgiye de ulaşamamış ve topik bu hallerere gelmiş. yanılıyo muyum bilmiyorum ki nasıl bi çözüm olabilir?

Şu anda Piyasada Fiyat ve kalite olarak alınabilecek en iyi kasklardan biri...

LS2

nolan n 100 serisi satılıyormus izmir hein gerickle de nerede oldugunu bılen varmı acaba

iyi görüşürrüz o zaman bol bol... sen bana bi cep tel. verirsen ben gelince seni ararım biyerde buluşuruz...gerçi 1-2 hafta kadar var ama olsun...arkadaslar bu arada yeni MTS marka bi kask aldımm.. niye çin çan çon aldın hayatını hiç sewmiyomusun türünden şeler yazmayın kaskı sadece ve sadece odama süs olsun diye aldım...

yakın zamanda fotolarını ekleyecemm...

nerde lan fotolar paravracı :p

Sym joyride 200

ya konuyla alakalı değil ama ben bişey sorucam 400 kilometre civarında yola bu ve bunun üst modeli motorsiklketle cıkılabilirmi???? yolda bırakmadan gidermi

_?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
show tv'yi açınnnn çabuk :)

ls2'nin fena bi kask olmadığını duymuştum. Ama yine de çenesi açılır kaskta alınabilecek marka olduğunu düşünmüyorum. Tavsiyem çene açılır kask almaman biraz daha zorlarsan 200 civarına marushin 777 alabilirsin sağlam buğu yapmayan bi kask...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar tamam Ls2 iyide Airoh kötü mü ?

Airoh varken Ls2'ye laf düşmez bence !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar