Yapmayin !!!!!
Merhaba,
Arkadaş bu tavsiyeyi yapmadan evvel kaç kez kaza atlattığını çook merak ediyorum doğrusu:silent:
Bir Kask'ın kafada kırılması ve bunun önemli olmadığını yazıyorsun

r:
Hangi gezegenin ve fizik kurallarından söz ettiğinide merak ediyorum.
Kask kafa korumakla yükümlü ve mümkünse bir ÇİZİK dahi almamalı.
Motosiklet alırken kask hediye edilen kaskları kullanalım ozaman:silent: Ne gerek var yüzlerce YTL hacayıp Marka kasları almaya

r: Paramı çok yoksa!!
Vakıf olunmayan konulara yanlış yorumlar yaparak insanların aklını karıştırmayın bari.
Bu arkadaş çarpınca ikiye yarılan bir kask sayesinde yaşamını yitirice BEN tavsiye ettim diye övünecekmisin:silent:
Yapmayın arkadaşlar, Ayıp olduğu kadar vebalide büyük.Araştırın ondan sonra konuşun lütfen! şaçma sapan laflarlar yapmayın.
KASK ASLA KIRILMAMALI VE İÇİNDEKİ STRAFO NE KADAR İYİ OLURSA OLSUN, KASKIN KABUĞU KIRILDIĞINDA, KAFAYI ALSLA KORUMAZ!!! KAFADA KASK GİBİ İKİYE AYIRILIR::angry2::
Selamlar,
Özer
Kaskın kafanda kırılması kötü bir şey değil. Önemli olan kaskın süper sağlam olması değil. Kaskın beton gibi olması ile kafanda kaskın hiç olmaması aynı şey (sürtmeler hariç)
Önemli olan kaskın içindeki yarı-sert köpük malzemenin kafanı YAVAŞLATARAK DURDURMASI. Yani kafanı çarptığında kaskın kırılması önemli değil.