kaskını kız arkadaşına verdi ve...

Dün bu nedenle kız arkadaşımı otobüse götürmedim. Geç kalmış olmasına rağmen olmaz dedim ve sarılıp vedalaşıp dolmuşa bindirip gönderdim.

Kask yoksa motor da olmamalı.
Allah rahmatini esirgemesin.

motorla yola çıkıyorsak kask takmalıyız artçımıza da taktırmalıyız,birinde kask olup diğerinde olmazsa olmuyor işte bu kaza kötü bir örnek:pr:kask çin malı diyenlere de cevap olmuş bir nevi kaskın markasından ziyade önemli olan kafada takılı olup olmadığıdır!herkes bütçesine göre kask alıyor hiç olmamasındansa çin malı olmasını yeğlerim elbet bi faydası olacaktır.ALLAH rahmet eylesin kalanlara sabır versin:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskını verdi ölüm fermanını imzaladı.... acaba kız ne dedi o anda tesekkür'mü etti yoksa ne yapıyorsun sana birsey olmaz'mı sanıyorsun ,, demedimi???..........

Dün bu nedenle kız arkadaşımı otobüse götürmedim. Geç kalmış olmasına rağmen olmaz dedim ve sarılıp vedalaşıp dolmuşa bindirip gönderdim.

Kask yoksa motor da olmamalı.
Allah rahmatini esirgemesin.

örnek bir davranışta bulunmuşsunuz keşke herkes bu kadar duyarlı olsa:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin..

frenleri patlamış motorcu hikayesi Die Girdim Konuya Degilmiş Allah Rahmet Eglesin :(

Kask da çin malı :silent: kızı nasıl kurtarmış hayret

Sanki nolan , vemar , shoi çin malı değil. Vemar kaskım vardı. 300 lira verip almıştım motomax den. İçini açayıp temizleyim dedim. Bayagı bi parçaladım cıkardım parçalarını. Ne göreyim en önemli katmanında maden in china yazıor bir karış. Marka olayı tamemen pazarlama olayı. Marka olayı. Çarklar dönsün..

Son düzenleme:
çin japon alman farketmez insanın kafasında mutlaka içine köpük doldurulmuş plastik bir kabuk olacak.bazı arkadaşlar çin malı kask korumaz demiş,korumaz ama yinede biraz korur,kafatasını direkt çarpmaktan iyidir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

Sanki nolan , vemar , shoi çin malı değil. Vemar kaskım vardı. 300 lira verip almıştım motomax den. İçini açayıp temizleyim dedim. Bayagı bi parçaladım cıkardım parçalarını. Ne göreyim en önemli katmanında maden in china yazıor bir karış.

aynen öyle scorpion exo 750 kask aldım geçenlerde 389 tl,onunda içinde made in china yazıyor.sadece vizörü canada malı.:cat:

iyi günler arkadaşlar ben,mde bir sorum olacak.
mondial 125 mt scooterim var. 2005 doğumlu devrini aldığım tarih 25.11.2010 hiç muayene yapılmamış motora.ben motorun muayenesini yaptırmak istiyorum. yaklaşık bi 4 senelik gecikmesi olmuş oluyor.herhangi bir cezası varmı.polis yakalamadan yaptırırsan ekstra bi ücret ödemezsin die birşey duymuştum doğrumudur.beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.teşekkürler

Heryere yazacağına tüvtürk sitesine yaz cavabını al hemen. Daha kolay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar