Kaskın yere düşmesi - Kullanmaya devam edebilir miyiz?

aynı kasktan bendede var bnde düşürdüm ama toprak bir zemine düşürmüştüm.Başka zmanda motorun üstünde duran sırt çantamdaydı kaskım arkaşadım yanlışlıkla düşürdü şimdi ise sadece boyası çok çok az denecek kadar attı yarı çapı 2 mm kadar...

Ama hala kullanmaya devam ediyorum.

Başka bir arkadaşımda ls2 çeneden açılır vardı kaza yaptı sadece kaskın düştüğü yer erimiş kullanması doğrumu peki?

yere düştü diye kaskmı değiştirilir :) o göcük dedigin catlak, kırık vs. degilse tabi kullanabilirsin öle olsaydı bana kask dayanmazdı :)

Merhaba arkadaşlar resimleri ekliyorum. İlk resimde bakıldığında herhangi bir sorun gözükmüyor. DAha yakın çekim yaptığımda, küçük göçüntü gözüküyor. Ne dersiniz, kask ömrünü tamamladı mı?:silent:

sany0179.jpg

sany0180.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yok bisey senin kaskinda.
Ben de baya bisey var sandim.:)

bende bişey sandım göçük deyince.
boşası sökülmüş sadece. Ls2 ler fena kask değil kullanmaya devam ;)

bence serbest düşme yapacan bi kask o kadar zedeleniyorsa
kaza anında uzerine bir kaç yüz kat basinç olacagini bildiğimden o kaskın seni korumayacagini düsünüyorum

kararımı değiştirdim o nokta kadar çizikten ne olur ya :D:D

Arkadaşlar şu kaskla birlikte verilen KILIFLARI kullanın. Onların verilme sebebi var. Kafanızdan çıkarınca kılıfın içine sokun ve yere koyun şu zıkkımı :pr: 5 saniye sürmüyor...

Yerden düşemez:wiinkk:

:cat: Bende böyle yapiyorum. Benimki düsse - nerden olursa olsun - gönül rahatligiyla kullanamam.:farao:
Ama seninkinde tahminen birsey oldugunu düsünmüyorum gercekten bastaki anlatimindan gercek bi hasar var zannetmistim :D :D

Kaskimiza gözümüz gibi bakmamiz lazim::melek02:

Son düzenleme:
Düşüp çatlama veya görünmeyen çatlak olma ihtimali var. Düşürmenin durumuna bağlı bu.

Sonuçta risk alarak kullanmaya devam edebilir veya kaskın MR'ını çektirip içini ferahlatabilirsin :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar