kaskın içine iğne deliğinden giren arı ve sonrası

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Geçmiş olsun. Kötü yerden yakalamış. Işıklarda tam yeşil yandığında baldır tarafından kuvvetlice bir sızı ile arıyı keşfettim ama hiçbişey olmamış gibi kaskın içinde uflaya puflaya yola devam ettim. yapacak bişey yok =) Zehirde lazım.

Şükret ışıklarda yakalamış seni , ya marmaris dönüşü yakalansaydın aynı arıya hehe he he he

yaklaşık iki hafta önce kadar otobanda 80 - 90 lı hızlarda güneş vizörü ve normal vizör açık bi şekilde gidiyorken güneşten rahatsız olup güneş vizörünü indirdim. vizörü indirmemden 1 - 2 saniye sonra çok sert bi şekilde bişey çarptı tamda göz hizama. arı filan olamazdı çünkü çok sert çarptı ve sesindendende anlaşılıyoduki çekirge sert kabuğu olan başka bi böcekti. bi çekirgenin o kalın bacağının o hızda göze gelme ihtilamalini bir düşünsenize... gerçekten ucuz atlattığımı düşünüyorum...

Çok büyük geçmiş olsun,Allahtan arıya alerjin yokmuş.Seni çok iyui anlıya biliyorum...

Geçen hafta pazartesi sabah saat 08:30 güzergah m.sinan şahin ecz. üfür üfür gidiyorum,tatlı bir viraj almamla gırtlağıma sert bir şey çarptı veeeee çarptığı yeri sanki penseyle büküyorlardı.Nalet olsun öyle bir acıyorki.Motoru hangi ara kenara çektim nezaman kontağı kapatıp aşağı indim tam olarak hatırlamıyorum.Kaskı çıkarınca dikiz aynasından acıyan yerime bir baktım arı poposunu kurtarmaya çalışıyor sokunca kendiside orda kalmış ve debeleniyordu,sinirimle arıyı resmen presledim...(yüksek derecede arı alerjim var)

Neyse eczaneye zor bela gittim,geri dönücem gözüm kesmiyo (arının soktuğu yer limon büyüklüğünde şişti,gözlerimin beyazı kırmızı olsu,elim-yüzüm-kollarım kabardı,kalbim kasılmaya başladı,nefesim daraldı)bu haldeyken gerize kalı gibi motora binip depoya gitmeyi planlıyordum.Yolun yarısına kadar geldim artık yığılıp kalmama ramak kaldı,yolumun üstünde ki sağlık ocağına kendimi zor hemde çokzor attım.ikitane iğne ve arının soktuğu yere sürülmek üzere verilen jel ve yarım saat istiratten sonra kendime geldim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar