Kaskın içinde kuş yuvası...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Taşındıktan sonra eski kaskı evin dışına koymuştum öylesine. Sonra içeri almayı ihmal ettim. Bu hafta başı bir de ne göreyim:

20210715-162407.jpg

20210710-151918.jpg

20210710-151928.jpg

Üç tane saydım ama içi çok gözükmüyor. Bir kaç haftadır dışarı çıktığımda aynı kuş uçup duruyordu sağa sola, yuvası yakınlarda herhalde diye düşünüyordum. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2-3 saat önce baktığımda fotolar gözüküyordu, şu an linkler kaldırılmış.

Motosikleti
600RR
olabilecek en güvenli yere yapmıs yuvayı :D helal olsun kuşa:cherry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bizim burada olsa haysiyetsiz kargalar yuva yapmak yerine gıcıklığına kaskı balkondan aşağı atarlardı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D Bu ne böyle ya şaka gibi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Umarım etrafta kedi yoktur.

Eski ve kullanılmış kaskalara yeni bir geri dönüşüm şekli de böylelikle bulunmuş oldu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana gözüküyor resimler. Şu an göremeyen var mı?

Etrafta kedi var aslında. Ama yuva dışarıdan görünmüyor, belli de olmuyor. Ben bile kaç hafta sonra gördüm.

Kim bilir kaç kez egzos dumanına boğdum garibanları. Farkettikten sonra arabayı biraz itip ileride çalıştırmaya başladım.

An itibariyle kuşlar büyüyüp terkettiler yuvayı. Bir kaç gündür boş... Yine de bekleyeyim biraz, n'olur n'olmaz. :)

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Öncelikle yuvayı bozmadığınız için tebrik ve teşekkür ederim. Bizim de ufak balkonun camı açık kalınca kombinin üstüne yapmışlardı. Bir kere yuvayı boşalttıktan sonra bir daha dönmüyorlar ama türü farklı olabilir tabii, muhtemelen birkaç güne kaskınızı kullanabilirsiniz 😁

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yuvayı yapım aşamasında yakalasam muhtemelen affetmezdim ama bizimki yuvayı bitirmiş, içine yumurtlamış, besleyip büyütmüş, uçmaya yakın hâle getirmiş, sonra farkettim :)

Serçeden az büyük bir kuş. Bayağı da uğraşmış... Eli kolu da yok, gagayla nereye kadar :)

Nereden kestirdiyse gözüne bizim kaskı, o da ilginç. Plastik, sentetik vs. dememiş, iş görür bu deyip değerlendirmiş fırsatı. Demek kafası basıyor bu kuş milletinin :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar