"Kaskımla Güvendeyim" Projesi Ayvalık'ta Başladı!

Herkese merhabalar uzun süredir forumda aktif olamadım ardından size çok güzel bir haber ile geri dönüyorum.

Ayvalık'ta neredeyse herkeste motosiklet var. Fakat %60-70'i Kask ve Korumaları olmadan kullanmakta. Bu yüzden kazalarda ölüm ve yaralanma oranı çok yüksek. Bu oranlar artık son zamanlarda çok fazla olmasından dolayı Emniyet Müdürlüğü bir proje başlattı. Kültür Merkezimizde dört tane ayrı ayrı seminerler başlatılmaya karar verildi. Bende cuma günü 1. Seminere gittim, tabii ki full korumalarımla, hemen beni görerek çağırdılar motoru park ederken gazeteciler fotoğraf çekimi derken kendimi seminerin sahnesinde buldum sorular yönelttiler, soru - cevap şeklinde 10 dakika sahneye çağırdılar haberim yoktu her şey bir anda gelişti. Seminere oldukça ilgi vardı, öğrenciler oldukça fazlaydı ki Ayvalık'ta okula çoğu öğrenci motorla gider. Seminer de gerçekten çok iyi bilgiler verildi, ve resimler videolar gösterildi. Arkadan gelen seslerden anladım seminerin artık işe yaradığını "bir daha kasksız binmeyeceğim, annemi arkama bindirdiğim de mutlaka kask taktıracağım gibisinden" çok mutlu oldum inanın. Neyse fazla uzatmadan resimlere geçelim unutmadan gazeteye de çıktık çıkmadık değil :queen: Bir de kask dağıtmaya başlanacakmış acaba dandik kask mı dağıtılır bilemem diğer 3 seminere de gideceğim

1n641.jpg

1n65b.jpg

ooo toprağım edremittenim bende seminerden haberm olsa gelrdm su kask dagıtma olayı olursa da haberimiz olsn :p

hakkat ya markalı bişey olursa haber et atlar gelirim :p

Güzel bir uygulama allah herkese kask takmayı seminerlere katılmayı ve devletimizede böyle seminerler planlayıp uygulamayı nasip etsin :)

hakkat ya markalı bişey olursa haber et atlar gelirim :p

Güzel bir uygulama allah herkese kask takmayı seminerlere katılmayı ve devletimizede böyle seminerler planlayıp uygulamayı nasip etsin :)

Markalı bir şey olsa sülalemi kaskla donatıcam kesin ve net :queen:

maksat kask taksınlar diye dağıtırlar :) 10 liralık verirler kesin:pkask düştüğü zaman kırılıyor :mrgreen:

güzel... ama ehliyetsiz binenleri de görmesi lazım polisin. özellikle sahil kesimindeki köy ve kasabalarda çok fazla ehliyetsiz motorcu kardeşimiz-büyüğümüz var..

güzel... ama ehliyetsiz binenleri de görmesi lazım polisin. özellikle sahil kesimindeki köy ve kasabalarda çok fazla ehliyetsiz motorcu kardeşimiz-büyüğümüz var..

Aynen öyle çoğu kişinin ehliyeti yok çevirmede de yazıldım alacağım diyorlar hep

Keşke Altınovada da yapılsa böyle bir şey, kask takan bulamazsın.Kasklıya da 2. Sınıf motorcu muamelesi gösterilir. (Daha çok gençler.) Garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar