Kaskımın vizörü sarardı

Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım kaskımın şeffaf vizörü sarardı. Yenisi ne şeffaf ne renkli hiç bir yerde satılmıyor malesef. Sararan vizörü nasıl temizleyebilirim, nasıl orijinale daha yakın hale getirebilirim. Görüş açısı olarak bir zararı yok ama çok kötü duruyor kaskın üzerinde

Yaklaşık olarak 2 yıldır kullandığım kaskımın şeffaf vizörü sarardı. Yenisi ne şeffaf ne renkli hiç bir yerde satılmıyor malesef. Sararan vizörü nasıl temizleyebilirim, nasıl orijinale daha yakın hale getirebilirim. Görüş açısı olarak bir zararı yok ama çok kötü duruyor kaskın üzerinde

Araba farları için konuşuyorum Sararan far camlarını far cilası ile eski haline getiriyorlar istersen onu bir araştır. bunun haricinde hiçbir kimyasal farları adam edemiyor.
Bak şu da aklıma geldi. Vizörü birtane oto kuaförcüye götür senin için far cilası ile temizlesinler. Belki cila dan daha ucuza gelir.
Vizör hakkında birşey diyemeyeceğim çünkü daha önce hiç bunun konusu yapıldığını duymadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kask ne marka ve model?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kask ne marka ve model?

Çok kalitesiz bir şey olsa gerek; 2 yılda vizör sarardıysa? Sararma işleri genelde pleksiglas malzemede görülür, pleksiglas vizör yapmaya uygun bir malzeme zaten değil.

2 yılda camı sararan kask çöp olmuştur..

Son düzenleme:
Kask ne marka ve model?

https://www.idefix.com/axxis-eagle-...ack-grey-full-face-motosiklet-kaski-p-2782153
Kaskım bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

2 yılda camı sararan kask çöp olmuştur..

2 yılda çöp olmuştur lafınıza ithafen soruyorum. Hiç kaza düşme vs olmayan bir kask nasıl çöp olur? Güneş ışınları kabuğu inceltip kaliteyi düşürüyor gibi bi anlam çıkardım yazdığınız mesajdan. Daha açık konuşursanız açıklayıcı olarak sevinirim

https://www.idefix.com/axxis-eagle-...ack-grey-full-face-motosiklet-kaski-p-2782153
Kaskım bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

2 yılda çöp olmuştur lafınıza ithafen soruyorum. Hiç kaza düşme vs olmayan bir kask nasıl çöp olur? Güneş ışınları kabuğu inceltip kaliteyi düşürüyor gibi bi anlam çıkardım yazdığınız mesajdan. Daha açık konuşursanız açıklayıcı olarak sevinirim

Kullandığım hiçbir kaskın camı sararmadı , cam birşekilde bu kadar kısa sürede deforme oluyorsa dış kabuk ve iç darbe emici köpükde özelliğini yitirmiştir diye düşünüyorum yani enerjiyi emme vasfı kalmamıştır , bence kaskı değiştirin risk almaya değmez..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar