çok Türk filmi repligi gibi oldu ustteki cumle yahu!
Ezik hissettim kendimi.
![]()
Gece gece Harika bu teknikleri sizlerden öğrenmek
O kadar iş gerginliğinin üstüne iyi geldi...
Sizi çok sevdim size Sensei diebilir miyim
çok Türk filmi repligi gibi oldu ustteki cumle yahu!
Ezik hissettim kendimi.
![]()
Gece gece Harika bu teknikleri sizlerden öğrenmek)))))
O kadar iş gerginliğinin üstüne iyi geldi...
Sizi çok sevdim size Sensei diebilir miyim![]()
Son zamanlarda bir şiddet almış başını gidiyor...
Ütüyle vuranlar (haklı da olunsa) kaskla saldıranlar motor üstüne oturanlara yumruk atanlar ve motorunun arkasına oturanları dövmeye kalkışanlar vs ... e tabi bir de bunlara gelen 100lerce tebrik... hadi hayırlısı...
Dersin tabi.
engelmi var?
Sonra iste araba kullanirken yaptigin bir hatanin bedelini burnuna kask yiyerek oduyorsun.
TC vatandasi olmak bu demek.
Var mi degistirecek bir babayigit?!!!
yer E-5 trafik rahat ben de rahatım sürat 115 civarı, gerilerden yalpalaya yalpalaya siyah bi zirzop geliyo 306 4 kapı ama gti süsü vermiş kıçı başı düşük ezik.
tanponunu sağ bacağımın 20-25 cm yanında gördüm neden böyle bişey yaptığını çözemedim aniden şerit değiştirdi direk sağ tarafa attı kendini ve ilerideki sapaktan döndü peşinden gitsem mi diye düşündüm. şimdi gitsem aklıma mahkeme falan geldi hakim soracak oğlum niye adamın yüzünü dağıttın ne yaptı sana?dese. bana yaptığını anlatsam kime nasıl inandırıcam olan bana olacak.boşwer dedim kendi kendime..ama bi daha ki sefere olursa günah bu sefer benden gidecek inşallah olmaz...trafikte çok sorunlu insanlar var enterasan...o sinirle plakasını da alamadım...
Arkadaşlar sinirlerinize mukayet olun özellikle İstanbul trafiğinde
selamlar...
baba çok büyüksün
saygıyla eğiliyorum
bir zamanlar "fırt" dergisi ve onda "eko" vardı devamlı gergin ve kafasından elektrikler çıkan vukat makinası
senin kendini tasvirin aklıma getirdi
biraz da beni
:queen:
abi işler yoluna girsin bende tekwondoya yazılacam :cat:
nasıldır tekwondo? ayak kaldırabiliyomusun sen? şöyle iyi adam dövmeye hangisi iyidir abi?
sen yapma şunu yahu. abi senin de ağzına yakışmıyor. kaldıki ben senin kolay kolay, oturtmak için yardım istemeyecek yada spora gerek görmeyecek istidatta olduğunu farkedeli yıl olduçoğu zaman birine bi kere bakmam yetiyor ciğer okumada
aman arkadaşlar ne o tekme-i sumsuki sanat felsefesi..
hak yemeden, kalp kırmadan evine ekmek götüren adamdır delikanlıdır aslandır kaplandır! kırmışız dökmüşüz kıymeti yok boş adamsak :cat:
:rendeer: