Kaskımı Pavyona Çevirdim...

ellerine sağlık iyi çalışma.umarım sadece telefon görüşmesi için kullanırsın,müzik vs... çok tehlikeli...

ramazan o ara yükseltici sana lazım mı? değilse onu bana yollar mısın? handsfree yapıcam motora

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

motoru pavyona çevirecem:)

senin evde canın sıkılıyor ramazan

nasiiiiiiiiiii?
rock müzik eyidir
http://www.youtube.com/watch?v=e1V8GtZjWFQ

yarım saat önce bir arkadaş istedi... oda motorun dışına hoparlör takacamış onda kullanacakmış ona söz verdim... geç kaldın...

dur bir tane daha vardı ona bakayım sonra döneyim sana...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------

senin evde canın sıkılıyor ramazan

nasiiiiiiiiiii?
rock müzik eyidir
http://www.youtube.com/watch?v=e1V8GtZjWFQ

müzik iyidir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

ramazan o ara yükseltici sana lazım mı? değilse onu bana yollar mısın? handsfree yapıcam motora

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

motoru pavyona çevirecem:)

adamım duruyor.. nereye ne şekilde göndereyim... yada gelip alabilme şansın varmı...???
mekan neresi..

ben karşıdayım ama sana yakın kafana göre herhangi bi kargoya ya da pttye koy 'bağcılar güneşli' şubesine şubeden teslim almalı,kargo ücretini karşıdan ödemeli olarak durmuş yorulmaz adına yollasan yeter ben gider alırım zaten tüm gün dışarıdayım..anadolu yakasına geçmiyorum geçsem gelip senden alırım hem tanışmiş olurduk

kaskin pedlerini yikayaydin hocam :D pislik götürüyor :D

o gördüğün kaskın pedleri değil... pedlerin alt tarafındaki sabit kısım.... onu söküp yıkama gibi sansın yok.... o kaska yapışık.. ben onu çıkarıp yapışkanını söküp içine hoparlörü yerleştirdim.. pedler i ilk başta söktüm ve 2 gün önce yıkandı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

ben karşıdayım ama sana yakın kafana göre herhangi bi kargoya ya da pttye koy 'bağcılar güneşli' şubesine şubeden teslim almalı,kargo ücretini karşıdan ödemeli olarak durmuş yorulmaz adına yollasan yeter ben gider alırım zaten tüm gün dışarıdayım..anadolu yakasına geçmiyorum geçsem gelip senden alırım hem tanışmiş olurduk

tamam adamım bu gün çıkarsam bu gün olmadı en geç yarin veririm ptt ye..

eline sağlık ramazan abi bende takmayı düşünüyordum ama vizör zor kapanır diye takmadım bunun yerine samsung bluetoothlu kulaklık kullanıyorum.

emeğine sağlık işçilik güzel görünüyorya. Yalnız dış dünya ile irtibatını keser bu sistem. Dışardan kolay kolay hiçbir sesi duymazsın. Arkandaki adam kornaya bassa, küfür etse filan :)
kask zaten başlı başına baya bi kısıtlıyor insanı, üstüne bide müzik sistemi motorda ne kadar sağlıklı olur işte orası tartışılır. Bir benzerinide biz yaptık hafta sonu atarım fotoları

sırf bu yüzden motora 50wlık anfi ve 20wlık hoparlör koydum. ses ayar düğmesini de gaz elciğine koydum.

eline sağlık ramazan abi bende takmayı düşünüyordum ama vizör zor kapanır diye takmadım bunun yerine samsung bluetoothlu kulaklık kullanıyorum.

bu umduğumdan daha güzel oldu... aslında elektironikçi bir arkadaşım istersen özel hoparlör ve ayarlı ses düzenleyici yada benzerinden temin edebilirim dedi... kask yenileyim yeni projeler olacak...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

eline sağlık ramazan..
sese dikkat edesin..ayar kaçmasın..:)

tam dengede adamım... ayarı kaçmamalı....

aslına benim kulaklıkların hoparlörleri değiştiresim var..fazla tiz ..sanırım dandikler biraz..

yeni çalışmaları bekliyoruz.

Ramço sen bu işi biliyon aga beğendim valla. Ama ses biraz fazla çıkmazmı onunla normal hoparlör sanırsam kaskın içinde geçici sağırlık yapar adamda :D

ramazan bu. Yapar. Eline sağlık kardeşim.

eyvallah sağol adamım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Ramço sen bu işi biliyon aga beğendim valla. Ama ses biraz fazla çıkmazmı onunla normal hoparlör sanırsam kaskın içinde geçici sağırlık yapar adamda :D

kısık ayarda bişey yapmıyor ama dışarı ile bağlantı kopuyor.... şehir içi sadece telefon için kullanılmalı.. şehirler arası kısık ses te müzik olabilir...

ses gerçekten çok güzel ve net...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar