Kaskımı Kuryelikte Kullandım Kötü Durumda Nasıl Eski Haline Getirtebilirim ?

Merhaba,
Shoei GT Air 2 kaskımı 2 yıla yakın kuryelikle kullandım şu an çizikler dolu ve kaskı defalarca kez yere düşürdüm. Ehliyet kursunda hocam kaskın çatlakları olup olmadığını röntgen çektirerek öğrenebilirsiniz demişti. Kaska nerede röntgen çektirebilirim. Bir de kaskımı nerede boyatabilirim. Komple boyatmak istemiyorum sadece çizik olan yerlere boya yapılmasını istiyorum bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Veteriner'lerde röntgen cihazı olur. Rica edip röntgen ücreti karşılığından çektirmek mümkün olabilir. Yeni kask tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
kaskı defalarca yere düşürdüyseniz artık değiştirme vakti gelmiştir, röntgene yapacağınız masrafa yeni kask alın daha garanti olur.
Özellikle kompozit (yani fiber/karbon vb) kasklar ucuz termoplastik kasklara göre yere düşmelere karşı daha hassastır.

nolcak ya kask bu, ben de kaskın psikolojisi falan bozuldu sandım öyle kaliteli kaskı kuryelikte kullanınca. kaska röntgen falan bunlar ciddi şeyler mi şaka mı anlamadım ama, defalarca yere düştüyse yenisini almanız daha sağlıklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar