kaskımı boyadım yeni imajı sizce nasıl

O na vuran vurmuş hahaa :queen: :queen:
İş bulsun önce iş :queen:

Denizli İl Temsilcisi
bakıyorumda benim kask topiği acık geyik olmuş ama neyse arkadaşlar zaten arabalar bırakın jafamızdaki kaskı görmeyi yolda bizim drag starı bile görmüyolar acaba motosikletri m
boyasak fosfor rengine heeee

Ben beğendim kaskını, ama eğer illa renkli istiyorsan hazırları var zahmet etme :) :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bakıyorumda benim kask topiği acık geyik olmuş ama neyse arkadaşlar zaten arabalar bırakın jafamızdaki kaskı görmeyi yolda bizim drag starı bile görmüyolar acaba motosikletri m

Kaskın güzel de dökülecek be ...Yazık olacak keşke zımparalasaydın....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper abi dökülmeme ihtimali yokmudur , neyse arkadaşdan alırız ilerleyen zamanda bilgileri, siyah güzel olmus yakısmıs bu arada

Yahu kaska zımpara çekiyorsunuz boyuyorsunuz falan, kaskın yapısını neden boyama ihtiyacı duyuyorsunuz? Yere çarpınca rahat kırılsın diye mi? Şekilci olacağım diye böyle saçma işler yapmayın. Kafanıza atılacak dikişler hiç şekil durmuyor söyleyim ben size.. Dehşetler içinde okudum yani şu mesajları...

Ayrıca unutmayın, trafikte görülmemekten şikayet ediyorsunuz daha sonra da kalkmış siyaha boyuyorsunuz kaskı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :p Görülür olmak için renkli kıyafetler giyip, reflektör kullanıp diğer yandan da kaskı siyaha boyamak nasıl bir mantığın ürünüdür anlamadım.

arkadaslar adam ne guzel boyamis iste, bize de fikir sunmuş. valla motorunun rengini bilmem ama NICK NAME ine uymus...:mrgreen:

sevgili modumuz PROMETHEUS, herkesin senin gibi(son avatar resmin cok hos) renkli bi kisiligi yok ki:p
evet gorunur olmak icin prometheus un izinden gidelim:queen: :queen: :queen: ya ben bu ara, cok gevezelik yaptim.. simdi gider beni de cizer valla...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abi dökülmeme ihtimali yokmudur , neyse arkadaşdan alırız ilerleyen zamanda bilgileri, siyah güzel olmus yakısmıs bu arada

Ben de boyadım...Aynı şekilde....1 haftada alacalı bulacalı oldu çıktı...Daha sonra zımparaladım sülyen boya attım...Orjinalinden daha güzel oldu....Unutmadan kaskım sarıydı...Griye çevirdim....

yaw benşm alacagım kaskta orjinal siyah olacak we vizörüde siyah olacak gece bu şekilde sanki güneş gözlügü takmak gibi olacak ya neyse :p

Kaskın güzel olmuş, motorunda siyahsa kara şövalyeye benzemiş olursun. Aynı şekilde bende motorumun grenaj parçalarını boyamak istiyorum.

Sülyen boya hakkında bilgi veren olursa sevinirim. Fiyatı ne kadar, ne kadar zamanda kuru, astar gerekli mi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaskın güzel olmuş, motorunda siyahsa kara şövalyeye benzemiş olursun. Aynı şekilde bende motorumun grenaj parçalarını boyamak istiyorum.

Sülyen boya hakkında bilgi veren olursa sevinirim. Fiyatı ne kadar, ne kadar zamanda kuru, astar gerekli mi?

Astar boya da denir...Aslı zehirli boyadır...Üzerinde yosun , teknelerde midye yapışmasını engellemek amacıyla bir takım kimyasal maddeler içerir...

Astar derseniz satıcıya size verir....Eğer boyayacağınız boya koyu renkse kırmızı ya yakın pas rengi, Eğer açık renge boyayacaksanız gri olanı alın...

arkaadşlar vizöre siyah film çeksek nasıl olur acaba?

arkadaşlar vizöre siyah film çeksek nasıl olur acaba?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar