Kaskımı aldım peki vizör?

Mt thunder model kaskımı aldım. Yaz için siyah vizör almak gerekir mi? Kaskın yapısından dolayı güneş direkt gözümü almaz gibi geliyor ama daha hiç motor kullanmamış biri olarak size sormak istedim. Fiyatıda kaskın yarı fiyatına kararsız kaldım.

Merhaba,

yaz için güneş gözlüğü almam gerekir mi sorusunu kendinize sorun. Ben güneşte gözlerimi açamam, kısarım, görüşüm etkilenir diyorsan al. Gündüzleri güneşte rahat ol,derim.

Kazasız belasız

vizör iyi güzelde gece sürüşlerinde ne yapacaksın? vizör açık gezerim dersende gözlerin yaşaracakta yaşaracak. ilk kaskım lazer lz6'ydı ve kaskın güneş vizörü yoktu. bende çerçevesi çok rahat esneyen bir güneş gözlüğü almıştım gerektiğinde tak gerektiğinde çıkar cebine koy.

vizör iyi güzelde gece sürüşlerinde ne yapacaksın? vizör açık gezerim dersende gözlerin yaşaracakta yaşaracak. ilk kaskım lazer lz6'ydı ve kaskın güneş vizörü yoktu. bende çerçevesi çok rahat esneyen bir güneş gözlüğü almıştım gerektiğinde tak gerektiğinde çıkar cebine koy.

zaten siyah vizör gece sürüşlerde kullanılmaz. Çıkarıp,şeffafla değiştirmesi lazım.

2 vizörün olacak uzun yollarda birini çantaya atacaksın.
Benim gibi "akşam olmadan nasıl olsa dönerim ben"
diyerek sabah yola çıkıp akşama doğru evdeki hesap çarşıya uymayınca ve çıkış saatini kaçırınca 70 km/h ile vizör açık sinek böcek rüzgar ile uğraşarak 300 km yol gelmeyeceksin.

1 kere oldu akıllandım.. :bounce:

Ben güneş ışığı direkt gözüme gelmese bile güneş gözlüksüz biraz rahatsız oluyorum. Alıyorum o zaman, biraz motive edilmem lazım "al" filan deyin yahu:cat:

Bu arada kask satın alacak arkadaşlar aldıkları kaskların ekstra vizörü var mı, ve ekstra vizör kaç tl bunları araştırsın.

Ben geçen HJC kaskıma siyah vizör aldım normal vizöre göre çok memnunum geceleri de çok net gösteriyor beklemediğim şekilde gece de siyah takılıyorum diyebilirim. İmkan varsa al gözlerin ağrımaz etmez daha rahat sürersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar