Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,kaskımı bu gün aldım ben beğendim,sizlerle paylaşmak istedim
Biraz uzun sürdü ama hocamın önemli bir sergisi vardı mecburen onu bekledim,2 günde yapmış ve bana maliyeti 50 ytl.İlgilenen arkadaşım olursa yardımcı olurum.
4,avatarda geldi ama biraz geç kalmışım neyse geç olsun güç olmasın:queen: gerçekten güzel resmedilmiş deeeee ben kanarya figürü istesem hoca yaparmı acaba
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
womanrider' Alıntı:
4,avatarda geldi ama biraz geç kalmışım neyse geç olsun güç olmasın:queen: gerçekten güzel resmedilmiş deeeee ben kanarya figürü istesem hoca yaparmı acaba
arkadaşlar teşekkür ederim kankim sende sağol ama ilerde kobra yapalım dedi hoca yada puma, onun için vernik attırmadım şimdilik bundan hevesimi bir alim sonra bakarız artık
��ya cengiz kardes getirsende o kaskı veya yeni bir kaskına biraz daha manyakca bir figür calisayim. o zaman biraz aceledenve yogunlugumdan sanki sallamiscasina bir isciligim göze batti. ben böyle yapmazdim ama. Kilicbaligi dostuma biraz ucuk bisiler yaptim. bir ara siteme giriver bi bak elestiri bekliyom ama..http://airbrushustasi.sitemynet.com/AiRBRUSH/