Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende yeni alınca sıkıyordu zamanla kafa yapına göre şekilleniyor.fazla sıkmıyosa sorun olmaz.bide kask beden ölçüleri var.bence kafanı ölç ve karşılaştır hangi ölçüdesin diye
teşekkürler arkadaşlar ilginize neyse biraz kullanayım bakalım açalır umarım açılmazsa satarım artık neyapalım bu arada kaskın resmi aşağıda herşeyiyle aynı, internette zar zor buldum
Dostum kask bi süre sonra genişleme yapar ama eğer yine sıkmaya devam ederse içindeki pedlerin çıkarılabilir cinstense daha ince pedler satıldığını duymuştum o pedlerden alıp deneyebilirsin eğer o kask kafana geçebiliyosa tahminimce bi 0.5 incelse pedler senin mutlu eder diye düşünüyorum.