Kaskım Calindi!!

tek bişey dicem pininfarina; Bugün istanbuldaydım ben. (Normalde tekirdağlıyım) Caddede tam Bi baktım bi makine 600 rr dı sanırım; üstüne asmış ARai KAskı Hemde Üstünde TUrk Bayragı motifi Vardı.. Dikkatimi Çekti.. Ülen Dedim Adama Bak Neye güveniyorda Güzelim KAskı Bırakıyor Burda Dedim Cunku ; KAsk Gerçekten Ben Burdayım Dİye Bagırıyordu. Bu arada Bagdat Caddesindeydi makine.. Şİmdi Bu haberi Okudum... O an Geldi Gozumun onune :) YOksa bu olay bugün mü oldu ? YOksa benim Gordugum Kask Senin Giden Kaskmıy dı ? Skandal :)))

GKN

düşün yakamdan
foruma giremiyom sizin yüzünüzden, hangi topice yazsam mındar oliii :p
kardeşim kusura bakma , kaçtık biz sana geçmiş olsun tekrar

beyler gelin gelin, başka topic buldum oraya yuvalanalım::winkwink

tek bişey dicem pininfarina; Bugün istanbuldaydım ben. (Normalde tekirdağlıyım) Caddede tam Bi baktım bi makine 600 rr dı sanırım; üstüne asmış ARai KAskı Hemde Üstünde TUrk Bayragı motifi Vardı.. Dikkatimi Çekti.. Ülen Dedim Adama Bak Neye güveniyorda Güzelim KAskı Bırakıyor Burda Dedim Cunku ; KAsk Gerçekten Ben Burdayım Dİye Bagırıyordu. Bu arada Bagdat Caddesindeydi makine.. Şİmdi Bu haberi Okudum... O an Geldi Gozumun onune :) YOksa bu olay bugün mü oldu ? YOksa benim Gordugum Kask Senin Giden Kaskmıy dı ? Skandal :)))

Yok hocam sofuoglu degil motor siyah oldugundan Arai RX-7 Corsair Black modelini allmistim 2008 ozel 3 serisi giden kask bu :pr:

Son düzenleme:

GKN

madem çalınmış, bende yeni kaskını shoei alanı öneririm
xr 1000 serisinin diablotic modeli çok güzel
motosikletinede gider:cat:

GKN

44699Al.jpg

bunu alalım sana:wiinkk:

GKN

Ben sade seven bir adamım dostum yani abartili ve gosterisli seylerle pek aram yok. Evt kesinilkle cok hos bir kask ama desenler bana gore biraz fazla abartili ve agresif kaciyor...

hmm, ok o zaman
eğer aynısın almicaksan bide x-lite a bakmanı öneririm bikaçgün önce baktık, güzel modelleri vardı..
içinde sade modellerde var, bi gözatmanı tavsiye ederim:cat:

hee bide safebet kask al hep motorun ustune bırak saatlerce dursun kmse dokunmuyo gor bi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar