Kaskım Çalındı

bir kere ls2 denen firma benim nazarımda 3 kağıtçı bir firma. Almış olduğunuz kaskta güvenlik sertifikası bile yok. ne dot ne sharp ne de snell. Ha bu arada ben de de ls2 kask ve montu vardı şu olaylardan sonra verdim geçtim ihtiyaç sahibi bir arkadaşa. Buyur üşenmem okurum dersen. http://www.bncn.org/post/141228189280/ls2-ff351-1-kask-yorum-tavsiye-sharp-test-4-1-yildiz

Doğru diyorsunuz fakat benim arkadaşımda bu kasktan vardı kaza yaptı kafasına darbe aldı kask olmasa kaybetmiştik sağlamlığı var baya sertifikası yok fakat gerçekten sağlam

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------

valla benim çalınsada bırakırım motor üzerinde, çünkü elde taşıma bana eziyet oluyor oldukça :)

Kas yaparız artık taşıya taşıya :D

Göz teması kuramadığım yerlerde yanıma alıyorum.Bu arada kaskı motorun neresine kirletebilirim beyler ?

Trajikomik gerçekten geçmiş olsun. Senden gidenlerle birisi ekipmanını tamamlıyor :)

bir kere ls2 denen firma benim nazarımda 3 kağıtçı bir firma. Almış olduğunuz kaskta güvenlik sertifikası bile yok. ne dot ne sharp ne de snell. Ha bu arada ben de de ls2 kask ve montu vardı şu olaylardan sonra verdim geçtim ihtiyaç sahibi bir arkadaşa. Buyur üşenmem okurum dersen. http://www.bncn.org/post/141228189280/ls2-ff351-1-kask-yorum-tavsiye-sharp-test-4-1-yildiz

Güvenlik gerekçesiyle kendi kullanmadığınız kaskı "ihtiyaç sahibi" bir arkadaşa vermek de ne kadar etik tartışılır doğrusu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de sehir içinde kullandığımda kısa süreler için sık sık motor üzerinde kask bırakıyorum,ama kaskı aynanın üzerine taktıktan sonra kayışını aynanın koluna bir iki tur sarıp kendi kilidi ile kilitliyorum,bunu bilmeyen adam hemen açamaz.

Motosikleti
Rsv4+D250
Nolan kask var bende çantanın ipine takıp kolumun altına alıyorum bebek gibi bakıyorum valla herhangi bir masada falan oturmam gerekiyorsa sandalye bile çekiyorum kolay kazanılmıyor para.

Kafam FF351 in içindeyken sırt üstü yapıştım asfalta
Çaaaaaat diye bir ses, sonra sağdan bir gürültü daha ve tekrar arkadan bir ses sayabildiğim 4 takla gerisini sayamadım.
Şunu biliyorum kafamı bilir bilmez her yere çarptım
Kendimi toparladığımda sırtüstü asfaltın ortasında yatıyordum.
Gözlükle birlikte kullanıyorum kaskı ve hiç bir sorun çıkarmadı. İşini gayet iyi yaptı.

Sağın solun verdiği yıldıza göre değil tecrübelere göre konuşmak değerlendirmek lazım.
Kim kaç yıldız verirse versin beni ilgilendirmiyor yine aynısından aldım..

Son düzenleme:
Kafam FF351 in içindeyken sırt üstü yapıştım asfalta
Çaaaaaat diye bir ses, sonra sağdan bir gürültü daha ve tekrar arkadan bir ses sayabildiğim 4 takla gerisini sayamadım.
Şunu biliyorum kafamı bilir bilmez her yere çarptım
Kendimi toparladığımda sırtüstü asfaltın ortasında yatıyordum.
Gözlükle birlikte kullanıyorum kaskı ve hiç bir sorun çıkarmadı. İşini gayet iyi yaptı.

Sağın solun verdiği yıldıza göre değil tecrübelere göre konuşmak değerlendirmek lazım.
Kim kaç yıldız verirse versin beni ilgilendirmiyor yine aynısından aldım..

bende ls2 ile arabaya vurup yüz üstü sürüklenmiştim o kask olmasaydı yüzüm kim bilir ne olurdu bende yine ls2 aldım

Böyle durumlar için en azından bisiklet kilidi kullanılabilir.Amaç hırsıza kolay bir hedef bırakmamak .

Geçmiş olsun. Kağıt/plastik toplayanlar gördü mü çalıyo. Risk almıyorum topcase'e koyup yoluma bakıyorum.

Ufak bir dükkanın kamerasindan baktık 20 25 yaşlarında 2kişi motorun üstünde birtanesi inip kaski kafasına takıp motora geri biniyor ve vın:D sonuç çıkmayacağı için polise gitmedim bile.

Motosikleti
Dominar 250
Adamlar 1 dakika içinde kilitli motoru götürüyorlar iyi yırtmışsın.

Kaskımı bağlamak için dandik bir bisiklet kilidi almıştım. Geçen gün kildi çalmışlar. Ulan diyorum anahtarı bende ne yapacaklar bu kildi?
Gerçekten ihtiyacı vardı herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar