Kaskı sticker ile kaplama

merhaba,kaskım mat siyah ve üzerinde çizikler var hafif kötü görünüyor bu yüzden kaskı komple küçük sticker larla kaplamak istiyorum 100 tane filan fiyatıda uygun. sipariş vericem tek sorun bu stickerlar yağmurda ne olur yağmurdada kullanıyorum çünkü okula herhangi bi bilgisi olan varsa yorum yazsın lütfen hiç bilgi bulamadım nette.. şimdiden teşşekkğrler herkese :)

merhaba,kaskım mat siyah ve üzerinde çizikler var hafif kötü görünüyor bu yüzden kaskı komple küçük sticker larla kaplamak istiyorum 100 tane filan fiyatıda uygun. sipariş vericem tek sorun bu stickerlar yağmurda ne olur yağmurdada kullanıyorum çünkü okula herhangi bi bilgisi olan varsa yorum yazsın lütfen hiç bilgi bulamadım nette.. şimdiden teşşekkğrler herkese :)

Merhaba hocam
Sticker, kimyasal maddeler, petrol türevleri kaskin disindaki sert maddeyi bir tutan yani Recinesinin birlestirici ozelligini azaltir. KASK kötü görünsün boşver kafan kirilmaz en azindan

Ayrıca sürtünme katsayısını artırır ve allah korusun düştüğünde kask yerle temas edip kayması gerektiği yerde dönmek ister. Boynuna, omuriliğine ciddi zararlar verebilirsin.

Merhaba yapalı 1 yıl olmak üzere
Günlük kullanılan bir kask
Aşırı yağmur görmedi yağmur hakkında kesin konuşamayacağım hafif yağmurlarda sıkıntı olmadı
ilk günkü gibi tavsiye ederim
buda videosu yardımcı olur umarım

Merhaba hocam
Sticker, kimyasal maddeler, petrol türevleri kaskin disindaki sert maddeyi bir tutan yani Recinesinin birlestirici ozelligini azaltir. KASK kötü görünsün boşver kafan kirilmaz en azindan

Budur. Yapmayın böyle gereksiz şeyler allah aşkına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar