kaskı olanlar dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:queen::queen:arkadaşlar ne tür kask kullanıyorsunuz herkes buraya kullandığı kaskı yazsın burada hangisi iyi.kaliteli olduğu bilelim tartışalım bir sonuca ulaşalım bende almayı düşünüyorum:bounce::bounce:

bi sürü topic var ilgili.
hiç arama yapmıyomusun

evet ama onlar başka şeylerle ilgili yorum yazmayabilirsin sen burda yazack olanlar var onlara engel olma ayrıca onlar geçmişte kaldı öyle bir konu var diye başka konu açılmaz mı hem bunları yeniden gündeme getirmek güncellemek lazımmm:farao:

kardeş yanlış yapmışsın biraz :) bayağı biraz saçma olmuş topic hem neyapıcaksın kullandığım kaskı merak ediyorsan sor şu şu kasklar nasıldır diye aç anketini takıl ;)

kardes nolan kullanırım hep en sevdıgım yonu ortada vızor acma yerının olması bır kac kaskım daha var yandan acma yerı var ınan sagdaysa gazı bırakıp acabılıyorum solda ıse debrıyajı bırakıp acabılıyorum nolan galıba patentını almıs ondan baskaları yapamıyor galıba yoksa gercekten zorluk bılen bılır camın bugu yapıyor acıcaksın havalandıracaksın yada ısıklara gelmıssın acacaksın kaskın camını dıger kasklarda acıkcası cebellesıyorum :) nıtro kasıkımda sol tarafta sol elım debrıyajda sag elımle acmaya kalkıyorum kask basımdan cıkıyor :):)he dedıklerımı motoruyla sıkı fıkı olmus motorcular cok ıyı anlar :)

Bende acaba disk kilitleri ile ilgili bir konumu acsammi ki?:silent:::blusssh:::biggrinn

Safebet Kask kullanıyorum ama :D o 15-20 TL ye satılanlardan değil :mrgreen: Bendeki iyi olanlarından Scooter için Yeterli Çeneden açılır kask Cam açma yeride ortada

Uyarılarda,cevaplarda fevri değil uslubuna uygun olmalıdır.Ayrıca bu konuyla ilgili başlık bizzat Skullhunter tarafından açılmış ve bir yılı aşkındır aktif olan bir konudur.Başlık açanın yükümlülüğü,yazı kirliliği yaratmamak adına forum içerisinde daha önce açılıp açılmadığını kontrol etmektir.İlgili başlık linkide şudur:
http://www.motosiklet.net/forum/anketler/39751-hangi-marka-kaski-kullaniyorsunuz.html

Bende 20 liralık wiwi yı kullanıyorum kask takma daha ıyı butun rüzgarı alıyo:mrgreen: taksamda bışey olmuyo anca göruntu sergiliyo:mrgreen:neyse bunda şükür dıorum hıç olmazsa benım war olmayanlrın darısı başına :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar