Kaskı kafanızdan çıkardıktan sonra saçlarınızın bozulmasını nasıl engelliyorsunuz ?

ya dersaneye gidip geliyorum bazen cafeye oraya buraya gidiyorum..
saçlarımı yukarı doğru tarıyorum amma velakin bere şapka kapşon lu
falan giyindiğimde saçlarım sola basık olarak yatıyor kalkmıyor namert(SAÇIM)

içimde çok fazlaca motor tutkusu olmasına rağmen kask saçlarımı bozacak diye motor alamıyorum..
nonoş falan değilim sadece kendime saygım olduğu için bakımlı olmaya çalışıyorum.. :)

Devamlı balaklava kullanmak gerek balaklavasız kask takmıyorum boyunuda bir miktar sarıp rüzgar girmesini bir miktar engelliyor termal galiba teri nemi emiyor saçlar nemli nemli yapışmıyor daha az kaşınıyorum :)

Bir keresinde kask giymeden önce saç şekillendirici sprey kullanmıştım(jöle değil) kaskı çıkardıktan sonra saçlarım dağılmamıştı. Çok önemsemediğim için kullanmıyorum. Fakat öneririm. Genelde kaskı çıkardıktan sonra ellerimle saç düzeltme ve tarama operasyonu yaparım.(ne kadar oluyorsa?) Çoğunlukla saçım kısa olduğu için buna da gerek kalmıyor.

ben boyle bir konu actim dalga gecmek icin caps atildi dalga gecildi bu arkadas ucuz yirtti :D

yavvv soruya bakk güldür güldür de ki nihat hatipoğlunu canlandıran eşofmanlı şevket tiplemesine soru yöneltiyorlar ya o aklıma geidi bir an için:) orda şöyle bir soru vardı hocaamm vitaminler var mıdır:)konuyu açan arkadaşım kızıcak şimdi ama konu açılacak bir soru değil bu bence.

Kask takmadan once ben (gercegi)
b0b3ceaeff7111e2872f22000a9e064b_7.jpg

Kaski cikardiktan sonra ben (temsili)
BQvKD.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

yavvv soruya bakk güldür güldür de ki nihat hatipoğlunu canlandıran eşofmanlı şevket tiplemesine soru yöneltiyorlar ya o aklıma geidi bir an için:) orda şöyle bir soru vardı hocaamm vitaminler var mıdır:)konuyu açan arkadaşım kızıcak şimdi ama konu açılacak bir soru değil bu bence.

"Yalvariyordu saclari, takma, takma diye. Ama Sj's dinlemiyordu, full face i kafasina zoart diye geciriyordu. Agliyordu saclari, yeter cikar cikar sunu diye."

Ben kel olduğum için saçım bozulmuyor
Dipnot:Ciddiyim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar