Kaskı İade Edeyim Mi Yardım

Motor alacağından aceleyle Mt Thunder 4sv modelini aldım ama çevremdekiler çok ses alıyor niye bunu aldın diyor 7-8k bandında alabileceğim daha iyi bir kask var mı iade etmeli miyim?
Yada biraz daha koyup bunu al rahat edersin diyebileceğiniz bir kask var mı?
Almayı düşündüğüm motor MT-25

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Motorun MT-25 olacaksa kaskında mejburen MT olmalı ki uyumsuzluk yaşamayasın.
Yoksa 0 Rh+ kanı olan adama AB Rh- kan vermiş gibi olur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
tak kafana bi sür gel ses alıyorsa seni rahatsız ediyorsa iade et ha o bütçelerde ses almayan bi kask da yok malasef

Ses almayan kask neredeyse yok sadece schubert in modelleri diğerlerine göre daha sessiz ama ona da o parayı türkiye de verecek adam az. Motorcuların çoğu uzun seyahatlerde zaten tıkaç kullanıyorlar. Ben pamuk tıkıyorum mesela. Şehir içinde ses almış almamış çokta muhim değil. Şehirler arası yollarda farkını çok hisedersin. Aldığın kaskta gayet güzel bir kask. Sen herhalde ilk defa başlayacaksın motora değil mi ?

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Ses almasın diyorsab shoei gt air 3 alman lazım. 45k fiyatlı.

Bende aynısını aldım 1 ay olmadı. Ekonomiyi toplayınca alınır.

Ses almayan kask neredeyse yok sadece schubert in modelleri diğerlerine göre daha sessiz ama ona da o parayı türkiye de verecek adam az. Motorcuların çoğu uzun seyahatlerde zaten tıkaç kullanıyorlar. Ben pamuk tıkıyorum mesela. Şehir içinde ses almış almamış çokta muhim değil. Şehirler arası yollarda farkını çok hisedersin. Aldığın kaskta gayet güzel bir kask. Sen herhalde ilk defa başlayacaksın motora değil mi ?
Evet ilk motorum olacak ses almasından bir kaç şikayet daha gördüm sormak istedim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kask ECE 22.06 standardını karşılıyorsa yeterlidir. Ses alma konusu kişiden kişiye değişir, schubert kask alıp çok ses alıyor önceki kaskım daha sessizdir diyen de var.
Ben Shoei neotec 3 kask aldım bu da ses alıyor, kulak tıkacı kullanıyorum, kask ne olursa olsun 100ü geçince zaten tıkaç şart oluyor ki benim motorumun önündeki camı gayet iyi, kaskın vizörünü kapatmasam bile yüzün rüzgar almaz ona rağmen ses oluyor, kulak tıkacı kullanmayınca rahatsız ediyor.

Yani kaskın sesine takılmayın, her kask ses yapar, beğendiğini al, alpine motosafe gibi motosiklet için üretilmiş kulak tıkaçlarından kullanın da ileride yaşlanınca kulak çınlaması, şitme kaybı falan yaşamayın.

Motosikleti
D400
evet o kaskı kullanıyorum çok ses alıyor. sana birkaç taktik vereyim;

motosafe kulak tıkacı , işe yarıyor.
üst havalandırmayı ne kadar kapatsan da rüzgar alıyor ses yapıyor o nedenle bir banknot boyutunda kağıdı streçle sardım, o hava girişlerinin geldiği yere kask pedini kaldırıp koydum %80 azaldı ses.

evet o kaskı kullanıyorum çok ses alıyor. sana birkaç taktik vereyim;

motosafe kulak tıkacı , işe yarıyor.
üst havalandırmayı ne kadar kapatsan da rüzgar alıyor ses yapıyor o nedenle bir banknot boyutunda kağıdı streçle sardım, o hava girişlerinin geldiği yere kask pedini kaldırıp koydum %80 azaldı ses.
Teşekkürler deniyecegim

Kulak tıkacı kullanmayı alışkanlık haline getir, iyi bir kask kullanıyorum. Yine de naked motorda çok rüzgar yiyorsun dolayısıyla çok ses alıyor. MT’nin kaskları fiyatına göre kurtarır, şekli güzel, standartları karşılıyor. Bundan sonrası konfora girer, o da para ediyor. Alpine veya yeni çıkan markalardan birinin motosiklete uygun kulak tıkacını al geç hiç uğraşma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar