- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Etiketler: kask gitti
![]()
Askere gitmiş olanlar bilirler...Aynı espriyi diğer arkadaşada yapmıştım... :queen::queen::queen:
Kep gitti ... gitti....... :queen::queen::queen::queen:
Etiketler: kask gitti
![]()
Burda yazma bakiim sen..Senin topiğin bura mı?....:farao::farao:
Ben seni motoru çalınanlara kaydetmiştim.... Hadi topiğine.... :queen::queen:
pilavcı caddebpstan sailemi taşınmış![]()
daha bunca lafın üstüne olurda kaskımı çaldırırsam töbe buraya yazmamAskere gitmiş olanlar bilirler...Aynı espriyi diğer arkadaşada yapmıştım... :queen::queen::queen:
Kep gitti ... gitti....... :queen::queen::queen::queen:
Pilav muhabbeti gerçekten çok espirili oldu güldürdünüz :cherry::cherry::queen::queen::rendeer:
ne sandın ki sen burayı...miami filan mı...her zaan yanından ayırma...kaskıda montuda...motoruda
adamlar 600 cc çalıyo, kaskımı çalmiicaklar...![]()
bu yazıyı bana yazdıysan bir daha yapma mesafe bırak lütfen![]()
Sırf ben onun için bisiklet kilitlerinden aldım kaskı sele demirine kitliyorum valaa![]()

sana yazmadım tabii ki...ama bu arada istesende kibar olamıyosun heee
![]()
Neyse dostum sağlık olsun ben hiç bırakmam kaskımı üstünde.Ağzın yandı artık sende öle yap bence
Olayı Gs-Fb olayına çevirmeyelim lütfen...
Biz bir fb linin kaskına tenezzül etmeyizAraide olsa Shoeide olsa
![]()
Gecmis olsun @deryali ayni sey benimde basima gelmisti gecenlerde belki biliyorsundur. Bu tarz seyleri okudukca toplumumuzun belli kesiminin ne durumlara geldigi ile yuzlesiyor insan ve ister-istemez cok rahatsiz edici oluyor :salut:
e iyi bari montu bırakmış...
geçmiş olsun...
Ben kaskı gidona kilitlemek için şifreli kilit kullanıyorum kafam rahat oluyor.
![]()
hepsiburada.com'da 30ytl civarı bi fiyatı var.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=453730&productid=hrmaster4605g
Geçmiş olsun diliyorum giden gitmiş önemli olan ders almak.
Bu tür mesajları okudukca canım sıkılıyor, kafasında parçalansın diyorum mahlukların ancak.
Aklıma yatan bir fikir hemen denedim. İşte birkaç fotğraf.
bu kilit işyerimde sattığım bir bisiklet kilidi sadece caydırıcılık için kullanılıyor.
Küçücük bişey ama baya zor kesiliyo (test edilmiştir).
Tavsiye ederim.
Gerçi benim motosikletimde üç kask kilitlenecek yer mevcut, arkadaşlara örnek olur sanırım.
Fiyatı 15 YTL
Bisikletcilerden bulabilirsiniz(her bisikletcide yoktur, kaliteli mağazalarda aramanızı tavsiye ederim) PRO Compact Lock.
pilavcı caddebpstan sailemi taşınmış![]()