Kasketsiz motorize

Motor aşkı bir başkadır... Diğer taraftan

helmet118ee.jpg

"motor"ize olmakda epey özen gerektirir...
Örneğin, koruma kasketi olmadan
motorize olunmaz... Bu hem güvenlik hem
de motorun bakımında sürekliliğin
sağlanması için kesinlikle elzemdir
(Çıkarmak koşuluyla... Öyle sürekli
takılmaz tabii ki). Peki daha fazla motorize
olmak için takılmazsa (yani kasket) ne olur?..
İşte birkaç şekil yardımıyla motor.com.tr
(pardon kasketsiz motorize olma) durumları:

helmet124yy.jpg

helmet131wd.jpg

helmet143bc.jpg

Toplu Resim Altı: Bu durumda ne oluyor? Sırf kasket takılmadığı için belaya davetiye çıkarılıyor... Oysa kasket giyilseydi güvenli bir biçimde motorize olunacaktı... :)

Sadaca kask olmaz eldivenden çizmeye çizmeden dizlilere bir sürü şey gerekir motorize olabilmek için.

gördüğüm kadarıyla gayet kalite bir motor,
kask kafayı korur, kafanız yoksa kask takmanızın anlamı yoktur.

profi66, abi senden daha genis yorum bekliyorum abi. Sen bu durumda ne yapardin ? :)

hangi durumda JUST
ben bikini ile motora binemem, sürücü olduğumu düşünecek olursan kafamda kasım varsa birde dizlik takmışsam sırtlık bellik vs gerekmez.
ha arkana alır trafiğe çıkarmısın dersen o buralarda mümkün değil hadi mümkün olsa bile ben motora hava olsun diye binmiyorum ki arkama hava olsun diye yarı değil tam çıplak birini alayım.
insan davranışlarının amaçları vardır sence buradaki amaç nedir hararetlenen uzuvlarını açık hava ile temas ettirerek serinlemek mi yoksa benim sizi altedecek beynim yok ama popom rakipsiz diyerek rakiplerini alt edebilme sevdası mı?
bir de sürücünün amacını yorumlarsak herhalde post umuz moderatörler tarafından banlanır en iyisi sizlerin insiyatifinize kalsın.!!!!!!!

sen bu durumu bence erman hocaya sor o daha iyi bilir böyle şeyleri.....
hak vermemek elde değil bu tür fuzuli olayların müdavimidir kendileri ha unutmadan bir de OSMAN TAMBURACI var pala bıyıklarını şööle bir burarak şöyle diyecektir.
müthiş pozisyon üstadım, uğur dur burada dur, haa tamam böle kal bu iyi.

pardon unuttum birde fotoğraflayan arkadaşın durumu var ki o daha ilginç
bence ben de bu arkadaşın yaptığı gibi trafiği gecici olarak tehlikeye atsam da durumu belgelerdim.

bir de makine gerçekten iyi makine SUUUUZUUUUKİİİİİİİİİİİİ.

profi66, Iste abi senin bu olaylara Gazeteci Tavri ile bakmana ben hayran kaldim profi66, Eklentili tüm forumlari takip ediyorum. Yani dikkat edin sizleri ornek almaktayiz. Eglendirirken ogretmek en guzel yontemdir benim icin abi cokmu sulandirdim bilmem ama Saolasin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar