Kaska kemera monte etmek ?

Aliexpressden sipariş verdim kamera gelecek fakat herkes kaska yapıştırma bantına kötü diyor. Acaba çift taraflı bantla yapıştırsam kaska sorun olur mu ? siz ne ile yağıştırdınız ? Yoksa diyorum sıcak veya soğuk silikonla mı yapıştırsam, kaskın malzemesine zarar verir mi?

Ben go-pro kullanıyorum. Kendi kutusu içerisinden çıkan 3M marka yapıştırıcılı bi aparat var. Gayet sağlam..

3M tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Ben eken h9 aldim...
2 tane kaska yapistirma aparati var... aparatin ustunde kendinden bandi var... ustundeki koruyucuyu siyirip yapistirdim... oyle bir yapismiski oynamiyor bile...

Ben eken h9 aldim...
2 tane kaska yapistirma aparati var... aparatin ustunde kendinden bandi var... ustundeki koruyucuyu siyirip yapistirdim... oyle bir yapismiski oynamiyor bile...

Bende eken h9 aldım, kullananlar yapıştırıcısı 1 ay sonra çıkıyo dediler o yüzden kafamda soru oluştu , acaba direk çift taraflı bantla mı yapıştırsam?

eken h9 bantlarıda 3m olduğu için çok sağlam çıkma falan yapmıyor uzun süredir kullanıyorum ve artçı iken kaskın üzerinde takılı 200 km/h nin üzerine çıktık birşey olmadı

ben şöyle yaptım. kaskın üzerinde kameranın geleceği yerdeki verniği tornavida ile çizdim. sonra o kısımdaki verniği soydum ve sıcak silikon ile yapıştırdım. ayrıca göğüs bağlantı kayışı (aparatı) da aldım bazen oraya takıyorum görüntü daha güzel oluyor ekranın sağında ve solunda ayna ortada km göstergesi ve ilerisi daha güzel gözüküyor motoru sanki izleyen kullanıyormuş hissi veriyor asfalt daha az görünüyor

Kim diyor icinden gelende cift tarafli bant cikda saglam tutuyor bir seye gereknyok

3 m band işini görür +250 km hızda cıkmadı,5 ay dır aynı bant tutuyor.
Fakat kask Cene bagına baglı her ihtimale karsı koruma ipi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar