Kask ?

Arkadaslar kask alacagım bunun çelik olup olmadıgını nasıl anlrım ? kusura bakmayn daha yenıyım ? kalıtelı kaskı nerden alabılrım cıkta pahalı olmayıcak 100-150 arasında olacak

arkadaşım çelik kask diye birşey olduğunu zannetmiyorum. çelik ancak miğferde olur o da askeriyede olur. miğferler de çok ağırdır. motor sürüşü için ideal değildir (nazi motor kaskları bile çelik değil fiber tarzı artık). alacağın kaskın baş ölçüne tam olmasına dikkat etmelisin. ne çok büyük ne çok küçük olmalı. seçeceğin motora göre kask almalısın. mesela ss motoru açık kask ile süremezsin (bu bir kaide olmamakla beraber rahat ve uygun değildir). bunun gibi birçok konu var hatta bunlardan birisi de aşağıdaki linkte mevcut. istersen değerlendirme yapabilirsin.
saygılar.

işte link: http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/52380-kask-ile-ilgili-merak-edilenler.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım çelik kask diye birşey olduğunu zannetmiyorum. çelik ancak miğferde olur o da askeriyede olur. miğferler de çok ağırdır. motor sürüşü için ideal değildir (nazi motor kaskları bile çelik değil fiber tarzı artık). alacağın kaskın baş ölçüne tam olmasına dikkat etmelisin. ne çok büyük ne çok küçük olmalı. seçeceğin motora göre kask almalısın. mesela ss motoru açık kask ile süremezsin (bu bir kaide olmamakla beraber rahat ve uygun değildir). bunun gibi birçok konu var hatta bunlardan birisi de aşağıdaki linkte mevcut. istersen değerlendirme yapabilirsin.
saygılar.

işte link: http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/52380-kask-ile-ilgili-merak-edilenler.html

ağır basmazmı kafaya sizce o.

dayanamayacağım düdüklü tenceremi alıyosun dicem çelik derken :queen:

ağır basmazmı kafaya sizce o.

derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.

2009 yılında linkteki yazıyı okumuştum aklımda kalanları yazdım. şimdi tekrar okuma fırsatım oldu. linki değerlendirmeniz faydalı olacaktır. seçimlerinizde etkin olacağına eminim.
saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar