Kask Yoksa Yakıtta Yok

bence en büyük yanlış sadece kaskı takmakla korunmamızın tamam olduğu kanısı

bedeninizde sizin için önemli...

Orası öyle de,en önemlisi kafa olduğu için bari onu korusun sürücüler.Biz elimizden geldiği kadar bilinçlendirmeye çalışıyoruz motosiklet sürücülerini,bayada yol aldık kanısındayım.Kaks konusunu kafaya soktuk mu sıra badana de gelir inşallah.

Kask takmak istemeyen kişiye birşeyler imzalatsalar keşke, herkesin kafası kendine bir de cezai işlem uygulanıyor.
Derdin millet ölmesin ise, takılan kaskı da denetle dimi, bunlar çözüm değil, eğitim olacak eğitim.
Bu sıcaklar da kask takmak istemiyorum ben .net

yahu durdugun yerde bile düşünce kafanı kolunu yarıyosun trafigin neyine güvenip giyinmiyolar anlamıyorum

Desenize bizim konu 104010 tane açılan hangi motoru alayım kadar rağbet görmedi:queen: Olsun iyi günler ilerde

Son düzenleme:
Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Şunu atalım tüm benzin firmalarına mail olarak diycemde onların insan hayatından cok kazanıcakları parayı düşüncekleri kanısındayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------

Birde polisler kask takmayan birini gördüklerinde cezai işlem ile birlikte ehliyetine el koyup, hastaneden 1 hafta içerisinde akli dengesi yerinde raporu istese ve yerinde ise ehliyetini geri iade etse keske.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar