Kask Yardımı.

merhaba arkadaşlar , max 200-220 tl ye kadar hangi kaskı önerirsiniz , ben sharp testinden 5 yıldız alması ve tip olarak , nitro aikido modelini beğendim ama bursada bulamadım. İkinci si ise arkadaşlar monero marka bi kask denedim bedenimi öğrenmek için ''M'' yazıyordu arkasında birde J yazıyodu , tam anlıyamadım :) Sıkıntı olmıycağını bilsem internette fiyatlar daha uygun kafama büyük yada küçük kalır diye çekindiğimden internetten sipariş vermedim beni aydınlatırsanız sevinirim , şimdiden sağolun :)

Deneyerek alman en mantiklisi, oyle yapmama ragmen saclarimi kestirince kaskin bana bol geldigini anladim.

biraz sıkacak kask kafanı içinde sağa sola sallayınca hafif oynayacak öyle yani internette kaskın web sitesini falan bulursan orda beden için cm olarak ölçülendirme tabloları olur kafanın cevresini ölçüp sana hangisinin uyacagını tahmin edebilirsin ama çok dandik kask alma tipini begenirsin havalndırması kötü olur bugu vizoru olmaz parçası bulunmaz emniyeti zayıf olur vs...

çok sağol bi site buldum ölçüm yaptım 57 cm çıktı , medium yani , belki başkalarıda faydalanır link bu http://www.mototr.com/?_Args=_DymnSel,5,MotoTR , marka olarak önerebiliceğiniz kask var mı ?

biraz sıkacak kask kafanı içinde sağa sola sallayınca hafif oynayacak öyle yani internette kaskın web sitesini falan bulursan orda beden için cm olarak ölçülendirme tabloları olur kafanın cevresini ölçüp sana hangisinin uyacagını tahmin edebilirsin ama çok dandik kask alma tipini begenirsin havalndırması kötü olur bugu vizoru olmaz parçası bulunmaz emniyeti zayıf olur vs...

Barkın Abi'nın arai kask videosundada oynamayacak diyor :)
Şaşırdık ne yapacağımızı :)
Yidik Kafayı. Bizde 2 tane kask aldık. Biri oynuyo biri oynamıyo.
Abarttıkmı yok kekini kabarttık...

Neyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar