KASK Yardım !!! :(

Arkadaşlar kaskımın camında silmekten hafif hafif çizikler oluşmuş :pale: gece kaskın camını kapatınca karşıdan gelen aracın ışığı camda çizikler sayesinde yansıyayarak çoğalıyor:pale:

Bir kaç konuya baktım Cifle silin yıkayın düzelir diyorlardı denedim yaptım hiç değişen bişey yok lütfen yardım edin nasıl geçer bu :pale:

Kaskın camındakiler derin çizikler değil tozlu bölgeyi bezle sildiğinizde oluşan çiziklerden ufak ufak :pale:

Şööle Bi Fikir Var Ama Denenmedi Zaten Vizör Değiştireceğim Diyorsan Önce Bi Dene Derim
Saatçilerin Saat Camlarındaki Çizikleri Sildikleri Bir Makine Var
Ona Vizörü Sildirebilirsin 3-5 liraya
Saygılarımla

Şööle Bi Fikir Var Ama Denenmedi Zaten Vizör Değiştireceğim Diyorsan Önce Bi Dene Derim
Saatçilerin Saat Camlarındaki Çizikleri Sildikleri Bir Makine Var
Ona Vizörü Sildirebilirsin 3-5 liraya
Saygılarımla

hocam saatlerdeki camlar bildiğimiz cam ama vizörler benim bildiğim kadarıyla plastik olmaz gibi geliyor bana

hocam saatlerdeki camlar bildiğimiz cam ama vizörler benim bildiğim kadarıyla plastik olmaz gibi geliyor bana

yok zaten babamada sordum babam eski motorcu olduğu için biliyor böyle şeyleri :mrgreen: saat normal cam bizimki mika olduğu için hiç bişey etki etmiyor tek çağre yeni vizör :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar