Şu yarım cruiser tipi kasklardan almayı düşünürken iyi oldu bu başlıkAğzımın ortasına bir çakıl taşı istemem şahsen...
Mrb,
Şehiriçi - dışı pek fark etmiyor, bir sefer Levent-Metrocity önünde giderken -ki vizör açıktı- kaskın alnına misket büyüklüğünde taş çarptı, eğer yüzüme gelseydi ya enseden çıkar ya da alnımın ortasından girip aşağıya doğru gider yutardım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Bahadır ben bunu çok beğeniyorum ama full face değil, yüz yapıma da uymadı Allahtan yoksa alıcaktım.
http://www.google.com.tr/search?q=r...w&biw=1264&bih=542&sei=ja-sT7nTIISp4gT1m_j0Aw
adem çok kısmetli adamsın heekoca bi eşşek arısı çarptı gögsüme. Aslında neyin çarptığını anlamamıştım. Kaskın vizörü kapalı. Sürat 100 km den üzeri. 1km kadar gittim. Sakallarım kaşınmaya başladı. Sonra dudağıma bişey geldiğini hissettim ve puu dedim. Kaskın vizörüne içerden kocaman bi eşek arısı yapıştı. İnanın o hızla nasıl durdum, nasıl vizörü açıp kaskı kafamdan çıkardım bilemedim. Kalbim güm güm attı. Sen kocaman eşekarısı gögsüme çarp, ordan yukarı tırman ve boynumdan kaskın içine gir. yani olmayacak şey beni bulur. Kutuptaki bahtsız bedevi misali. Kask vizorü kapalıyken bile yaşadığımız şeye bak. Açık olsa eşşeğin kendi girecek galiba :queen: