Ah yesinler seni yavrum, kıyamam hiç :mrgreen:
Erhan kalırsa kalsın arkadaş heleki hergün traş oluyorsan mecbur çıkan tarafla traş olacaksın birde mach3 tür ıvırdır zıvırdır fasa fiso cidden senelerdir çektiğim eziyet neticesinde usturayla bile kendi kendimi traş eder oldum ama en kolay ve kesin çözüm tek jiletli kelebek bıcak ile 1 kere traş olmak bizim ciltlere en iyi traş yolu o öbür türlü sakın ha sakın tersten almayın tersten aldığınız için zaten kabarıyor cildiniz kıl dönmeleri tahriş vs. oluyor dediğimi uyguların bana çok dua edersinizvalla benim de ters çıkıyo boğaz kısmı...mach 3 ünen vuruyom tersten, kanlar akıyo zaman zaman...üzerine de losyonu bastım mı öğlene kadar duyulan sızı
sakal çıkış yönünde alsam alımıyo kalıyo o zaman.
problem yeni çıkmaya başlayan sakalı almaya çalışırken..biraz uzasa problem yok...
bunun için sen de iki günde bir traş olmaya bak bence...memur olduğum halde ben iki günde bir traş oluyorum. yoksa sonuçları kötü oluyo
bende saglık memurutum..bas hemsireler cirit atıyo ..zaten sorun ilk kestigim zaman oluyo biraz uzasın sıkıntı olmuyo..
işte traş olduktan sonra birda kaskı takınca uff motorda saga sola dönmek bile adamın canını acıtıyo tıyıt tıyır![]()