kask ve saç konusu

Şu kask ve saç konusu beni çok sinir ediyor. Sabahları kursa gidiyorum sukuter var bende. Kaskı bi çıkarıyorum aman allahım tak geri tak tak resmen. İmkan olsa kaskla ders dinliyicem o derece kötü oluyor. 3 numaraya vurucam diyorum, daha önce vurmuştum 3 numaraya çok sıkıcı oluyor. Bide çirkin oluyorum falan...

Kaskı çıkarınca böyle saçların önü aşağı yapışmış yanlardan saçlar dikilmiş anten gibi duruyor öyle falan. Saçma sapan birşey oluyor yani anlıyıcağınız..

Saçlarımda benim hayatım demek resmen. Saçlarım güzel olmadan özgüvenim dahi olmuyor hiç.

Napıcam bilemedim

Ben evden cikmadan sacimi yikayip spreyliyorum. Kaski cikardiktan sonrada sprey oldugu icin duzeltiyorum eskisi kadar olmasada duzeliyor. 15-25dk arasi surusler icin gecerli ama :D

Waxı saçınıza yedirin kaskı çıkarınca elinizle düzeltin hem doğal görüncek daha güzel durur.

sırf motor yüzünden bende saç uzatamıyorum :D ama değer :D

Buff kullan , takarken yana tara , ben öyle yapıyorum çok fazla deformasyona uğramıyor

Motosikleti
Yamaha XT600
en güzeli kısa saç benimkide bi oraya yatmıs bi geriye yatmıs sacma sapan bişey oluyor 3 numara iyidir yazda geldi:mrgreen:

seninkisi motor tutkusu değildir o zaman hevestir o. böyle önemsiz şeyleri düşünüyosan motordan zevk alamazsın.ayrıca özgüvenin saçına bağlıysa zaten ortada bi özgüvenden bahsedemeyiz. Biranönce aş bunları. Diğer insanların senin zevkini engellemesine izin verme.

sen onu birde bize sor uzun saçlıyız birde kaskdan önce saçı arkadan bağlıyorum inicede düzeltiyorum falan filan

genel bir sorun bu.. herkes aynı şekilde biniyor onun için takma.. 3 numara çok kısa oluyosa yanları 3 numara üsteleri biraz daha uzun yaptır yani inince hafif şekil verirsin.. kuryeler her iniş binişte kask takıp çıkarıyor onlar ne yapsın :)

Kaskı çıkardıktan sonra hiç düzeltme, cool şekilde devam et. Motorcu bu desinler

DKN

1.16 dan vazgeçtikten sonra saçın ne önemi var. sadece v-max alınıcaksa vazgeçilebilir

Baf veya balaklava kesin çözüm :) Eskaza bafı sabah evde unutmuşsam, işe vardığımda 10 dakka tuvalette saç düzeltmek le uğraşıyorum :) Ama baf baya bir şekli muhafaza ediyor :)

tek parça tepeden dikişsiz kaliteli bir ipek balaklava alacaksın dünya varmış diyeceksin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar