core-i Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 80 15 Nis 2017 Konu Yazar #1 merhaba arkadaşlar. kaskınıza yada en büyük aşkınızı süslemek için istediğiniz özel sticker yapımında size yardımcı olabilirim. yeter ki ne istediğinizden emin olun..
merhaba arkadaşlar. kaskınıza yada en büyük aşkınızı süslemek için istediğiniz özel sticker yapımında size yardımcı olabilirim. yeter ki ne istediğinizden emin olun..
Morphin Katılım 8 Kas 2014 Mesajlar 505 15 Nis 2017 #2 Dostum konu altına bir kaç örnek çalışma atarsan eğer, hem bizler için fikir olur hem de daha çok iş alırsın.:cat: Mesela benim merak ettiklerim; 1- Yapabileceğin en büyük sticker boyutu nedir? 2- Reflektörlü sticker var mı? 3- Suya dayanaklı mı?
Dostum konu altına bir kaç örnek çalışma atarsan eğer, hem bizler için fikir olur hem de daha çok iş alırsın.:cat: Mesela benim merak ettiklerim; 1- Yapabileceğin en büyük sticker boyutu nedir? 2- Reflektörlü sticker var mı? 3- Suya dayanaklı mı?
core-i Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 80 15 Nis 2017 Konu Yazar #3 Reflektörlü sticker lar sorun lu istediğim gibi olmuyor suya çamur a yağmura dayanır
Ulaş Öztaş Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 54 15 Nis 2017 #4 Örnek olarak yaptığın stickerlardan koyabilir misin?
core-i Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 80 15 Nis 2017 Konu Yazar #5 Ulaş Öztaş' Alıntı: Örnek olarak yaptığın stickerlardan koyabilir misin? Genişletmek için tıkla ... kendi kaskıma yaptım avatar resminde ama sonradan hoşuma gitmedi söktüm. bir kac arkadaş a da hatır için yapmıştım şuan da elımde hazırda resim yok
Ulaş Öztaş' Alıntı: Örnek olarak yaptığın stickerlardan koyabilir misin? Genişletmek için tıkla ... kendi kaskıma yaptım avatar resminde ama sonradan hoşuma gitmedi söktüm. bir kac arkadaş a da hatır için yapmıştım şuan da elımde hazırda resim yok