Kask ve mont önerisi olan

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim yamaha ybr 125 var şu an ancak 2 tekerin ne kadar tehlikeli olduğunu bildiğim için yollara tam donanımlı çıkmak isitiyorum :)5000-6000 kadar bir bütçe var biraz kask araştırması yaptım en son 300 liraya atmosun beyaz bir kaskını almıştım fakat çabuk yıprandı ve arkadaşa verdim biraz pahalı da olsa çok hoşuma giden bir kask var o da şu
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Shoei-X-Spirit-2-Streamline-TC-4-Kapali-Kask_11346.html arkadaşımda var bundan gerçekten adamlar yapmış çok dayanıklı duruyor montlar konusunda hala kararsızım sizlerin bir önerisi var mı? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.:)

Ben 10 yıldır kuryelik yapiyorum. Ekipmanları hep işyerim verdi. Her türlü hava şartlarında tecrübe ettiğim ve inandığım doğrultuda tavsiye edeceğim mont dainese markalı montlardir. Kask olarak arai ve shoei en iyisidir.
Asla alinmayacak 2 kask markasi olarak lazer ve LS2 derim. Eğer ispanyol veya amerikan malı orjinal ls2 olursa başka.
Mont markasi olarak ben rev'it ten çok çektim. Asla tavsiye etmem. Prosev ve Held, italyan kazığı revit ten daha ucuz olmasina ragmen, revit ten daha iyiler. Fakat 2 konu da iyi kötü ayrımı var. Mesela revit uzun ömürlüdür ama rüzgar ve yağmur geçirir. ergonomik yapısında bu var. Diger bahsettigim markalar uzun ömürlü değil ama rüzgar ve yağmur gecirmez. Bu gibi farklar. Sonuç olarak revit alınmaz. Kask olarak Grex tavsiye ederim. Honda Güngör motorda nakit 380 tl. Nolan ın uretimidir.

Bende Grex G9.1 var beyaz memnunum, zaten nolan fabrikasindan cikma. Tavsiye ederim.

Bende Grex G9.1 var beyaz memnunum, zaten nolan fabrikasindan cikma. Tavsiye ederim.
bu da hoşuma gitti hocam fiyatı nispeten daha uygun .Öneriniz için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

Ben 10 yıldır kuryelik yapiyorum. Ekipmanları hep işyerim verdi. Her türlü hava şartlarında tecrübe ettiğim ve inandığım doğrultuda tavsiye edeceğim mont dainese markalı montlardir. Kask olarak arai ve shoei en iyisidir.
Asla alinmayacak 2 kask markasi olarak lazer ve LS2 derim. Eğer ispanyol veya amerikan malı orjinal ls2 olursa başka.
Mont markasi olarak ben rev'it ten çok çektim. Asla tavsiye etmem. Prosev ve Held, italyan kazığı revit ten daha ucuz olmasina ragmen, revit ten daha iyiler. Fakat 2 konu da iyi kötü ayrımı var. Mesela revit uzun ömürlüdür ama rüzgar ve yağmur geçirir. ergonomik yapısında bu var. Diger bahsettigim markalar uzun ömürlü değil ama rüzgar ve yağmur gecirmez. Bu gibi farklar. Sonuç olarak revit alınmaz. Kask olarak Grex tavsiye ederim. Honda Güngör motorda nakit 380 tl. Nolan ın uretimidir.
Önerin teşekkür ederim kardeşim.Ben su geçirmesin istiyorum o açıdan revit pek düşünmüyordum fakat şunu buldum http://www.motosikletaksesuarlari.com/DEFENDER-GORE-TEX-GRI-KIRMIZI-MOTOR-MONTU_11351.html fiyatı aşırı tuzlu ama garanti vermişler bizim eleman da diyordu revitin sağlam montları var diyordu onlardan bu da herhalde .Ama şimdi siz böyle diyince caydım revitten. prosev in güzel modelleri var onları araştırıyorum şimdilik. Yardımınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar