Kask Ve Koruma Tavsiyesi

Arkadaşlar 200 tl'ye kadar Açılır Kask tavsiyenizi alabilir miyim..güneşten korumalı olursa iyi olur. ceket olarak uygun bir model var mı önerdiğiniz ve nereden alıcağımı bilmiyorum pek yönlendirirseniz sevinirim. motorumu bugün aldım yarına kadar bunları tamamlamalıyım. İstanbul Anadolu yakasındayım

nitronun acılır kaskı var 200tl gineş gözlügü de var onun beyazını bulursanız alabilrsiniz bende siyahı var memnunum

Gözlük kullanan adam için sıkıntımı full face kask

Takması çıkarması zormudur bu yüzden çene açılır kasklara yöneldim

Gözlük kullananlar bir akıl versin bana :wiinkk:

Gözlüğü kaskı çıkarmadan önce çıkarmayı hatırlaman yeterli,bende sıkıntı olmuyor :cat:
Ben de en güvenlisi olduğu için fullface kask almandan yanayım dostum. Ceket için alternatif çok fazla,öneri veremiyorum bütçeyi belirtmediğin için,ama listene mutlaka dizlik ve eldiven de eklemelisin. Motorun hayırlı olsun,tekerin daima düz bassın...

Bugün LS2 kask ve dizlik aldım eldivende bir yerden hallettim tek sorun ceket kaldı...onda da fiyatlar çok yüksek düşük olanlar da çok dandik duruyor.

hayırlı günler. öncelikle yeni bir motorsiklet kullanıcısı olarak cbf 150 ile deneyim kazanmaya çalışıyorum.bunu yaparkende güvenlik ekipmanlarını tedarik etmeye başlamış bulunmaktayım. kask olarak Venom VF-307- siyah Çene Açılır Kask tercih ettiim. S beden. satıcı kafayı tamamen sarması ve yanaklarıda sıkması gerektıgını soledı. S ve M modellerınde S 'nin tam oturmus olmakla beraber hafıf kendımı boguluyorus gıbı hısettım.belkıde bu gune kadar hıc kask takmadıgımdan olabılırmi. yoksa kaskı degıstırerek M bedenı almak mı daha saglıklı olur ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar