Kask Varken Kulaklık Takan Oluyomu :)

Sorana kadar denesene ...:cyclopsan
ve bencede gereksiz trafikden uzak kalırsın arkadan korna çalan olsa duymazsın....
dikkatin dağılır.......

Benim kuzende şöyle bir mp3 var direk kulağına takıyosun ama şarkı değiştiresi problem çünkü kask varken elini içine sokamassın :D
sony-walkman-w-serie.jpg

In-ear kulaklık ve walkman telefonum var (sony ericsson) Diğer standart kulaklıklar sorun oluyor kaskı takıp çıkartırken. Yolda kullanmadığım için sorun yaşamıyorum. Zaten ekolayzır programları var. Mikrofon aracılığıya dışardaki seslerin bir kısmını müziğin de bir kısmını karıştırıp, kulaklığa verebilirsiniz.

1256285517900267119.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask varken, yani motorumun üstündeyken duymak istediğim şey müzk değil...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana göre bunlar yanlış işler,yanlış şeyler
Motosiklet kullanmak bir spordur,maksimum koordinasyon gerektirir,motor üzerinde müzik dinlemek,bluetoothtan telefona cevap vermek,artçı ile konuşmak,konvoydaki başka kişiyle konuşmak olacak iş değildir.
Bu gün olmazsa başka bir gün muhakkak bela açar başımıza.
Ya motorun bir arıza sesini duymaktan ya da arkadan gelen aracın kornasını duymaktan mahrum kalacağız veya dikkatimz dağılacak o ıvır zıvıra takık iken bir bariyere takacağız :pale:
ben motor kullanırken kulak tıkacı takıyorum sadece o da kulaklarımın sağlığı için,ve motorun sesini duyabilecek kadar.

S40

mahoni38,
valla süpermiş.

Çok Mantıklı bi çözüm tşk ederim.

Ya zaten şehir içinde kullanmayı düşünmüyorum ama uzun yolda insan sıkılıyo yani.

Arkadan çalınan kornadan bahsedilmiş. O insanlar öyle bi basıyo ki duymamak mümkün değil zaten :) Şehir içi düşünmüyorum zaten yarım saat sonra yerime ulaşıyorum. Bu dediğim alternatifleri uzun yolda kullanmak istiyordum. Tabiki yeni motorumla bu Angel la falan değil :D

Son düzenleme:
ben direk telefonun kulaklığını kullanıyorum. daha kaliteli bir kulaklık olursa daha iyi olur tabi.

bana göre bunlar yanlış işler,yanlış şeyler
Motosiklet kullanmak bir spordur,maksimum koordinasyon gerektirir,motor üzerinde müzik dinlemek,bluetoothtan telefona cevap vermek,artçı ile konuşmak,konvoydaki başka kişiyle konuşmak olacak iş değildir.
Bu gün olmazsa başka bir gün muhakkak bela açar başımıza.
Ya motorun bir arıza sesini duymaktan ya da arkadan gelen aracın kornasını duymaktan mahrum kalacağız veya dikkatimz dağılacak o ıvır zıvıra takık iken bir bariyere takacağız :pale:
ben motor kullanırken kulak tıkacı takıyorum sadece o da kulaklarımın sağlığı için,ve motorun sesini duyabilecek kadar.

Ben de uzun yolda kulak tıkacı kullanıyorum, tavsiye ederim.:cat:

kendim söyler , kendim dinlerim...

:queen::queen:....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.... :cat:
Harbiden yapıyor musun??:p

Benim motorum yok ama yolda yürürken bile MUTLAKA ama MUTLAKA bir kulağımı açıkta bırakıyorum. Her an her türlü tehlikeye karşı açık hissediyorum yoksa kendimi. Bunu yapmayan, otobüste, yolda, arabada, kaldırımda tamamen kendini kulaklıkla tıkamış hele de müziğin sesini iyice açmış insanları anlayamıyorum.

Bence çok uç durumlar dışında öyle yada böyle insan mutlaka dış dünya ile bağlantısını kesmemeli!

Son düzenleme:

S40

riskli bişey kulaklık takmak, ben kendim şarkı söylüyorum gayet güzel oluyo :D hem eko yapıyo kask içinde güzel, böyle rüzgara karşı da ohh :) "ne biçim sesin var" diyen de yok :D

koçtaştan 1.5 liraya kulak tıkacı alınır, her yolculuk öncesi 15 saniyede takılır. rüzgar uğultusunu keser konsantrasyon artırır. motosiklet üzerinde kulakla ilgili tek işlem budur.

bence.

telefon görşmesi yapmak için bi ihtmal ama çok düşük derece /müzik için asla kulaklığı takmam kaskla zaten ses duyulmuyo korna sesi fln duylmaz yollar zate tehlıke:D gerisini sölmk bile istemm:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar