Kask Temizleme

ben termal maske giyiyorum kaskın içine fazla bi kirlenme olmuyo kaskta.hemde kaskın içine giren rüzgardanda etkilenmiyorum herkese tavsiye ederim.:cat:

Temiz tutmanın tek yolu böyle bir maske.

Bizim geçen ay ev yandı, kaskım maf oldu.İs içinde kaldı.Dış rengi sarardı.Şimdi yeni bir kask alacağım ve artık bu maskeden kullanmayı düşünüyorum.

çene açılır airoh'ların her modelinin içi çıkmıyor evet yanak kısmında 2 adet çıtçıt var yanıltmasın onların görevi kask boşluk yaparsa altına takviye koymak için boşuna zorlama benim gibi kaskı çöp yaparsın :pr:
tekstil ürünlerini temizlemek için kullanılan kimyasallar var istersen onları bir araştır
yada al eline sabunlu bol köpüklü suyu bir güzel sil yanlız kullanmak için acele etme
iyice havalandır kurusun walla benim bildiğim bukadar umarım faydası olur:)

çene açılır airoh'ların her modelinin içi çıkmıyor evet yanak kısmında 2 adet çıtçıt var yanıltmasın onların görevi kask boşluk yaparsa altına takviye koymak için boşuna zorlama benim gibi kaskı çöp yaparsın :pr:

Çok faydası oldu dostum teşekkürederim

Demekki Yarın çamaşır günü - görevimizde kaskı çitilemek :pale:

içi çıkmıyorsa ılık su ve güzel kokan deterjanla fazla çitilemeden yıka koy güneşe 1 günde kuruyor

valla metehan hiç temizlemiyo onun kaskının özelliği bu kirlenince kirli dokular dökülüyo böylece temizlenmiş oluyo :queen:

tekstil ürünlerini temizlemek için kullanılan kimyasallar var istersen onları bir araştır
yada al eline sabunlu bol köpüklü suyu bir güzel sil yanlız kullanmak için acele etme
iyice havalandır kurusun walla benim bildiğim bukadar umarım faydası olur:)

kaskı atmadıysan, alttaki strafora (köpük) hasar vermediysen düzeltiyim...
yarın fotolarla anlatıcam ordan da bakabilirsin
çıtçıttan sonrasını sökmek zor. açıkçası çıt çıtlı olup tamamı sökülmeyen görmedim
tabi senin kaskı senden iyi bilemem:cat:

Bende Lazer Vertigo var. Kaskın vizör, kumaş çıkarabildiğim kadar parçasını çıkardım, onları ayrıca yıkadım. Kaskın içinide ılık suya sokup kumaşı iyice yumuşayıp yarım saat bekledikten sonra kokulu bir kalıp sabunuyla fırçasız, elimle yıkadım. Oda sıcaklığında kurumasını bekledim. 2 gün gibi bir sürede tamamen kuruyor. Ben böyle yaptım, hiçbir parçası zarar görmedi. :)

kask elimde değil şu an arabanın bagajında sanayiye gidicem ufak bi tıklatmıştım
düzelttiriyim arabayı akşam gelince atıcam söz...

peki ön camı çizik onu nasıl giderebilirim,bir kaç kere düştü ve çizildi,polish diyorlar ama deneyen varmı bilmiyorum,

Son düzenleme:
benim de ileride işime yarayacak bilgiler. Tesekkur ederim...

Bütün resimleri birinci sayfaya kopyaladım

Tpic başlığı amacına ulaşmış olacak

Tekrar teşekkürler

Abilerim benim kask çok pisti.Sonra düşündüm düşündüm nasıl temizlerim diye.Aklıma halı yıkama makinası ile temizlemek geldi.Yanaklarını çıkarrtım.Kaskın içindeki kumaşın tüm bölümünü makinadan geçirtecek kadar kaldırarak annemle beraber yıkadık.Önce köpükledik.Sonra köpüğü çektirdik.Kaskın yanaklarını da kendim yıkadım.Kaskı kalolifer peteğinin koluna asarak da kuruttum.Tabiki eklemek istediğim bir şey var.Yıkamadan önce kaskın içini elektirikli süpürgeyle çektirdim.
Kaskın dışının nasıl temizleneceğini biliyorsunuz zaten:p
Sonuç kaskım lavanta bahçesi misali misler gibi koktu.
Faydam olduysa ne mutlu bana.
Saygılar:cat::bounce::cherry:

Faydam olduysa ne mut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar