kask tavsiyesi

merhaba arkadaslar,

daha onceki kask tavsiyesi ilanlarina da baktim, benim aradigim ozellikler sunlar;

• gunes vizoru
  • full face
  • maksimum 300tl
  • sisirilebilir yanak padleri

var mi tavsiye edebileceginiz, bu kriterlere uyan bir kask? 300tl'nin altina bu bahsettigim ozelliklerde bir kask bulabilir miyim?

tesekkurler simdiden cevaplar icin.

hem güneş vizörü olan hem de şişirilebilir pedi olan kask bilmiyorum.

nitro
shoei
ls2
lazer
uvex
nolan
agv

bu modellerin zaten hiç yok...scorpion exo-1000 var o da 500 tl.

evet bu kask güzel bunun unosunu aldım beğendim
o kadar araştırdım dıştan kumandalı iç güneş vizörü olan kask yok
gibi şu pahalı olan kasklarda bile

kaskı aldıktan sonra yorumlarını bekliyorum..belki bende alabilirim kısmetse..şimdiden hayırlı olsun sana kaskı yer yüzü görmesin:rendeer:

kaskı aldıktan sonra yorumlarını bekliyorum..belki bende alabilirim kısmetse..şimdiden hayırlı olsun sana kaskı yer yüzü görmesin:rendeer:

kaski aldim bugun gidip.

kullanma sansi bulamadim henuz, yarin kullanacagim ama goruntu olarak da saglamlik olarak da gayet tatmin edici duruyor. hersey var kaskta; gunes vizoru, sisirilebilir yanak padleri, pinlock takma aparati...

bu ozelliklere gore fiyati da baya uygun.

kaski aldim bugun gidip.

kullanma sansi bulamadim henuz, yarin kullanacagim ama goruntu olarak da saglamlik olarak da gayet tatmin edici duruyor. hersey var kaskta; gunes vizoru, sisirilebilir yanak padleri, pinlock takma aparati...

bu ozelliklere gore fiyati da baya uygun.
buğu camı aldınmı motomax hasanpaşada yoktu 60 tl dedi getirebiliriz dedi ama 140 tl kaska verip 60 tl buğu camı
çok fazla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar