Kask tavsiyesi (MT Stinger 2, LS2 Rapid 2)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba, gözlükle rahat bir şekilde kullanabileceğim kask arıyorum mt helmets stinger 2 modelini veya ls2 rapid 2 modelini düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Max bütçe 5k.https://ty.gl/qdj8apxr2hmcd

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
scorpion exo 391 iyi bir seçim olur gözlükle rahat kullanılabilmesi için tasarlanmış ve bu fiyat bandında rapid'den falan kat kat iyidir.

scorpion exo 391 iyi bir seçim olur gözlükle rahat kullanılabilmesi için tasarlanmış ve bu fiyat bandında rapid'den falan kat kat iyidir.
Exo 391 ne yazıkki bütçemi aşıyor, stinger 2 iyi bir tercih olur mu rapid 2 ye göre,linki yukarıda var

Motosikleti
CRF 250L
Merhaba, gözlükle rahat bir şekilde kullanabileceğim kask arıyorum mt helmets stinger 2 modelini veya ls2 rapid 2 modelini düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Max bütçe 5k.https://ty.gl/qdj8apxr2hmcd
hjc c 10 tercih ederdim ben. zaten param denkleşti i 71 aldım. bence hjc mt ve ls 2 den daha yüksek mühendisliğe sahip bir firma

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam gözlükle rahat kullansanız bile kışın o gözlük camları buğu yapacaktır, sırf buğu yüzünden ben 4-5 sene önce gözlerimden ameliyat oldum da gözlüğü attım. Öteki türlü pinlock sayesinde kask camı buhar olmasa bile kışın kask içinde gözlük camları buğu yapıyordu. Her sabah gözlük camlarına traş jeli sürüp ovalıyordum ama o da sürüş esnasında gözlerimi yakıyordu.

Scorpion exo491 sipariş etmiştim indirimden. Su anki kaskım L, ama XL aldım. Kargoyu teslim alıp direkt kafama taktım, aşırı rahatsız hissettim. Tepeden bi sıkıştırma yok, genel olarak kafama oturuyor ama bi çok bunalttı beni. Hadi alışırım vs dedim ama gözlüğü takıp 5 dk sürdüm, direkt kutusuna koyup geri gönderdim. Gözlük, kasktaki boşluklara oturuyor. Haliyle kask azıcık saga sola yukari assa oynasin, o da oynuyor. Normalde kulaklarına oturması gerek, ama kask buna müsade etmiyor. Kaskla birlikte hareket eden bi gözlüğün ne kadar rahatsız edici olduğunu az çok tahmin edersin. 50km den itibaren inanılmaz rahatsız edici bi rüzgar sesi de ayrı konu. Param olmadığı için piyasada bulunabilecek en gariban kasklardan birini takıyorum, lakin rüzgar konusunda çok daha başarılı ve kaskın içi daha ferah.

Özetle, DENEMEDEN ALMA.

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
Ls2 rapid 2 kullanıyorum. Gözlüğün kulağa kıvrıldığı kısım baskı yapıyor, uzun sürüşlerde ağrıtıyor. Ayrıca 100kmh'den sonra aşırı rüzgar alıyor. 120'den sonra kaskın içi adeta fırtına gibi.

Ls2 rapid 2 kullanıyorum. Gözlüğün kulağa kıvrıldığı kısım baskı yapıyor, uzun sürüşlerde ağrıtıyor. Ayrıca 100kmh'den sonra aşırı rüzgar alıyor. 120'den sonra kaskın içi adeta fırtına gibi.
Hocam kafa ölçünüz ne ve hangi beden kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar