3 gün önce ls2 ff384 kask aldım. 190tl. tavsiye ederim. ls2 de 4 yıldızlı kask. çene açılır kask almak için bence en az 1000tl gözden çıkmalı. ucuz çene açılır kasklar pek güvenli değil. çene kısımları darbeye daha az dayanıklı oluyor.
öte yandan, kask için bütçeni arttır, kafan kaç para, canından daha mı değerli diyen kişilere katılmıyorum ve çok kızıyorum. bu kişilerin kafasında, 400 500tl'den daha ucuz kasklar sanki kaza anında kafayı parçalamak için elinden geleni yapıyorlarmış gibi bir düşünce var. üzerine kuş zıçsa çok afedersin sanki kask infilak edecek. yok arkadaş, arada o kadar fark yok. bütçem kısıtlı olduğundan, almadan önce bir çok test videosu izledim ve kapalı kasklar arasındaki farkın, fiyat farkından çok daha az olduğunu gördüm. parası olan en pahalısını alsın ondan bundan kısıp, bütçeyi dibe vurdurup kask aldıktan sonra, bu defada kıçımız açıkta kalıyor. dizlik yok, sırtlık yok, eldiven yok falan. sürtünmeye dayanıklı pantolon yok. bence ls2 alınabilecek en alt kask. bütçe azsa alabilirsin.