Kask Tavsiye

Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepsi çok işime yaradı bugün internetten bakıp motolife diye bir mağazaya gittim ve 450tl ye MT'nin bir kaskını aldım hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim sağlıcakla kalın ️

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum.

Yaklaşık bir ay önce işe girdim haftada bir kaç kez motor kullanmam gerekiyor kask bakmaya başladım internetten bir tane LS2 ff396 sipariş ettim ama kalıbı çok dardı iade ettim Antalya'da yaşıyorum bir magazaya/dükkana gidip deneyerek almak istiyorum bildiğiniz güzel bir mağaza/dükkan var mı,bütçem 300-400 TL arası ilk başta sağlam bir kask istiyordum şuan bedeni uysun balaklava vs takınca sıkıntı olmasın yeter.

Hepinize şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

motoventooutlet.com

gir sitesine. ben 3500 liralık hjc kaskı 1600 küsüre aldım.

İnternetten almak istemiyordum bedeniyle ilgili sıkıntı yaşamamak için

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abisi ne hikmetse benim mt revenge de gerzek sabandaki gibi skti.o kadar sikiydiki kafadan cikarirken pedleri yuzumu ciziyordu kipkirmizi yara oldu suratim.sonra ne hikmetse acildi tam oldu.uretim tarihi hakkinda cok yazi okudum.genellikle diyorlarki kask gunes,nem,kimyasal gormeyen yerde saklandiysa uretim tarihi sknti degil.benim aldigim kask cok ucuzdu 3 yil raftaydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar