Kask Takmayınca Böyle Oluyor : /

Aynısı benim en yakın arkadaşımın başına geldi!!!! Sizin arkadaş yine ucuz atlatmış...

Kasksız gece motorla giderken sağ taraftan gelen otomobili görmüyor

ve o arabaya hızla da çarpıyor iki tarafı da resimdeki mağdur arkadaşın sağ tarafı gibiydi.

MONT VE DİZLİK KULLANDIĞI İÇİN VİCUDUNDA EN KÜÇÜK BİR YARA İZİ YOKTU.

Burnu ve dişleri kırılmıştı ve istanbulda kimsesi yoktu.
Burada sadece ailesine yardım için çalışıyordu.
1 hafta kendisine refakat ettim.

Şimdi kasksız bakkala gitmiyor.

ARKADAŞINIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM.

Son düzenleme:
valla ibretlik kesinlikle actıgın iyi olmus bende buna benzer belki bundan cok daha fazla hasarlı bir foto koymustum milletin demedigi kalmadı . eyerki kuralara uyulmuyorsa yapıcak tek şey bakıp ders almak .

Kaza zedeye geçmiş olsun...ucuz kurtulmuş yinede...inşallah gelecekte benzer bir hataya düşerek kasksız binmez motosiklete:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------

resmi kaldırabilirmisin ya benim gibi yeni başlayanların hevesini kırmayalım

Hayal dünyasında kalan hayal olur:bounce:
Bu fotoğrafı görünce kafasını eğip 5 dakika kendi o kişinin yerine koyamayanın bana göre motosiklet üstünde yeri yok!! sen ve senin gibi düşünenler hep herşeyin güllük gülistanlık olacağını mı düşünüyorsunuz??

Güneşi balçık ile sıvayamayacağın gibi, Fotoğrafı silerek gerçekleri yok sayamazsın....

O halde bile suratında ufak bir tebessüm var. Yani can bu kadar ucuz değil ama herşeye rağmen insan gülebilmeli, tam benim kafadan sanıyorum. Kusra bakmayın ben bu resimden onu anladım :) Tabiki kask mühimdir, artık bunun önem ve bilincini söylemeye gerek yok. Bunu bilmeyenler lütfen motorun m'sini dahi kullanmasın.

Bu arada kaza geçiren arkadaşa her ne kadar göremesede çiçek gönderelim geçmiş olsun niyetine :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar