Kask Takmassanız Böyle Olur !

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2002 de izlemiştim bu videoyu.

yok abi ben artık uyarmıyorum kask takmayanları adamlar nato mermer olduğundan asfaltın daha yumuşak olduğunu sanıyolar

izmir de bir sürü kasksız motor sürücü görüyorum..özellikle race motor kullananlar kaskı kolunda en az 150-160 km hızla yanımdan geçerken gördüğümde allah akıl fikir versin diyorum...bi amca var 600 f kullanıyor kasyok bi basıyor cadde de valla neye güveniyor bilmiyorum...sıcak diye takmayır heralde...valla ben izmirde çok görüyorum kasksız allah korusun diyorum..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaskın içinde kafa varmış, yuh... video için boş olsa da inanırdık doğrusu... :mrgreen:

Sigara paketlerinin üstünde yıllardır "Sigara Öldürür lan, gebertir sizi şerefsizim" falan yazar, son dönemlerde ise kapkara olmuş akciğer resimleri falan koyuyorlar. Ama biz tiryakiler gene de içmeye tam gaz devam ediyoruz.

Sanırım bu tür videolar da kask takmayan ve bundan sonra asla takma niyeti olmayan arkadaşlarımız için de aynı posizyonda bulunuyor. Ama mücadeleye devam, bir arkadaş kazanılsa kar tabii ki :)

Sigara paketlerinin üstünde yıllardır "Sigara Öldürür lan, gebertir sizi şerefsizim" falan yazar, son dönemlerde ise kapkara olmuş akciğer resimleri falan koyuyorlar. Ama biz tiryakiler gene de içmeye tam gaz devam ediyoruz.

Sanırım bu tür videolar da kask takmayan ve bundan sonra asla takma niyeti olmayan arkadaşlarımız için de aynı posizyonda bulunuyor. Ama mücadeleye devam, bir arkadaş kazanılsa kar tabii ki :)

Evet haklısın.Ne yazık ki kaskın önemini öğrenmek için kaza yapmaları gerekiyor :pale:

kask takmazsam motorumu süremiyorum ki... kasksızken o rüzgarda önlerini nasıl görüyorlar anlamış değilim... özellikle soğuk havada kaskımın değerini daha iyi anladım.

bu videyu biliyorum üstad ama yayınladıgın için saol bende gecen sene scooter motorsikletimle bir kaza yapmıstım motorun üzerinden ucup 1 taklı atıp kenarda park eden aracın tekerlegine carpıp durmustum tam takım korumalarım olmasaydı suan sakat olabilirdim o günden sonra motora her bindigimde tam takım korumalarımı giyerim (kask ve koruma kullanmayan arkadaslar kazxa ummadıgınız anda geliyor kendiniz için olmasada geride bırakacaklarınız için takın korumaları)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar