kask takmak için bir neden daha...

arkadaşlar işte kask takmamız için bir neden daha...

uzun yoldan geldikten sonra vizördeki sinek leşlerini temizlerken farkettim.içerde sarı kırmızı bişey vardı...(önce aslan sandım ama değilmiş:) )

biraz daha iyi bakınca ordaki şeyin bi eşşek arısı olduğunu anladım.

ve işte karşınızda bahtsız bedevi eşşek arısı...

bacağı kırılmıi zavallının:)
arkadaşla siz siz olun kasksız motora binmeyin.düşünün bi kere böle bi arının gözünüze girdiğini.Allah korusun çok kötü şeyler olabilir...
siz dikkatli olsanızda arılar da bazı 4 tekerliler gibi dikkat etmiyolar işte...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o ne uyyyyyyyyşşşşşşştttttttttttt

o kafana degılde eger agzına gırerse sokabılıyormus soktugu yer sısıp nefes borunu tıkıyarak olume sebebıyet verıyomus.Abıme demısler agzını arı sokarsa yag borusumu neyım onu agzından ıcerı sokup nefes alcakmısın(Kendısı kasksız bındıgı ıcın R1 e bılgı olsun dıye soylemısler)

abin R1 e kasksız biniyosa zaten cennetlik adamdır ona hiç bişi olmaz.

zuahaha harika bir foto hikaye, geçen gün 50 ile giderken (vizörüm açıktı) çaat diye bişey çarptı yüzüme acıdı be ya durmadım ama allahtan miyopum gözlük takıyorum :)

dostum riva/öğümce gezisinde kafamda kask vardı ama sadece vizörü açıktı ve gözümde gözlük olmasına rağmen o resimdeki eşkaldeki hayvan görüntüsündeki şerefsizlerden 2 tanesi gözümün altını soktu...
aldığın intikam için ayrıcana teşekkür ederim..:queen: :queen: :queen:

abin R1 e kasksız biniyosa zaten cennetlik adamdır ona hiç bişi olmaz.
:mrgreen: :mrgreen: muahahaha valla dogru soluyon aldıgı ılk gunden berı su kaskını takk dıye dıye anam agladı ama hıc dınlemedı her motora bındıgınde aklım onda kalıyor.Bıraz delı surdugu ıcın cok korkuyom valla 2 tane kaza gecırdı ıkısındede bıse olmadı ama gerısı Allah kerım

hehehe
yaw ondan mı korktunuz geçen gün kaskın camına izmarit çarptı
havai fişek gibi oldum sağolsun kamyoncu abi rakı şişesini fırlatmadı kafama

ben kendi adıma söyliyim arka mh. giderken bile kaskımı takıyorum!! bilgiler için sağol:cat:

fakat kask takmaklada bitmiyor vizörü kapatmakda gerekiyormuş bu durumda :p

kask takmak ıcın guzel bı neden daha takmayan larda bundan sonra takar sanırım:cat: arkadsımın bırınıde kaslın ıcınde arı soktunu da hatırlatım arkadaslar yanı taksan bı dert takmasan bı dert arı durumunda dıger sartlar ıcın kesınlıkle kullanın:queen:

desene bedava motora binmek istemiş olmamış garibim.artı ne olursa olsun kask takmak artı koruma giymek önemli tabiki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar