kask takalım arkadaşlar !

arkadaşlar merhabalar, 18.00 ümraniye atakent mahallesınde bulundugum sırada, bir kaza sesi duydum muhtemelen ,arabalar, çarpışmıştır dedim, hemen sesin geldigi yere , gazladım, bir baktım motorcu dostumuz kaza yapmış yerde kanlar ,içinde, çırpınıyodu, hemen koştum durumu kötüydü suratı bayagı darbe almış kan revan içinde hemen ambulansı aradım ,olay yeri tarif ettim ,ve ilk mudahalede bulunduk cevreden bır eczacı arkadaşla kanayan yaralara tampon uyguladık mıkropa karşı batikon surduk bır yandanda, konuşturduk, uyumasın diye, çevreye fırlayan bir kask göremedim o an sordum aah dostum kask neden takmadın diye?
oysaki , bende kısa mesafe diye üşenip takmamıştım!
arkadaşın hastanedeki akibeti meçhul !
lütfen arkadaşlar kask takalım takmayanları iyi bir üslupla uyaralım
saygılar allah kaza bela vermesin cümlemize.

ben uzun yollara gidiyorum aracımla ve özellikle ege bölgesinde yollarda sürüsüyle kasksız motorsiklet kullananlara rastlıyorum onların fotolarını çekip burada deşifre edeceğim
kaskınızı takın hayatta kalın

çok ilginçtir , geçenlerde OMM seminerinde bahsi geçti , kazaların çoğu yakın mesafeli kullanımlarda gerçekleşiyormuş ... bir tur atıp geleyim , ya da zaten yakına gidecem dememek lazım .... KASK KASK KASK

kesinlikle evimle market arası 50 metre arkadaşım markette bişey alıcağı zaman her zaman kaskını zorla taktırıyorum :cat:

motoru ilk aldığım zamanlar;

kask takılı ama ön süperlik açık dolaşırdım, hangi akla hizmet yapıyorsam :mrgreen:
2 gün sonra sinek sandığım bi arı girdi ve az daha kaza yapmama sebep oluyordu :)

ne olursa olsun kaskınızı takın + siperliğini kapatın :p

Motosikleti
BWS 100

kask takılı ama ön süperlik açık dolaşırdım, hangi akla hizmet yapıyorsam :mrgreen:
2 gün sonra sinek sandığım bi arı girdi ve az daha kaza yapmama sebep oluyordu :)

"vizör" de hocam:)

benim arkadaşım yaptı kaza ömerli tarafında.kaza sonrası jandarma kaskı bize verdi çepeçevre ikiye bölünmüş düzgün bi şekilde...kask olmasaydı arkadaşımın kafası o şekilde bölüncekti ki en ucuz 20 liralık huadun kask vardı kafasında...o olayın ertesi günü gittim hemen bi ls2 kask aldım bi ton paraya...hayatımla kumar oynamak tarzım değil :silent:

5 defa kaza atlattım,hepsinde de karşı taraf suçluydu... esas önemlisi, 3 kazada kafamı vurmam oldu!!! en kısa mesafede bile kask takan biriyimdir,yaz kış demeden full koruma ile dolaşırım,genelde sıkıcı ve zor gibi gözüksede şuan yaşıyorsam onların sayesindedir... 3 kazada kafamı vurdum demiştim;evet... kaskınızın içi öylesine uğulduyorki o an!!! ya kaskım olmasaydı diye düşünüyorsun!!! o şiddeti düşünemiyorum bile...
ayrıca; bu havalarda eldiven giymeyide ihmal etmeyin!!! düşme yada çarpma esnasında refleks olarak ilk ellerimizi kullanıyoruz,eğer o kazalarımda eldivenlerim olmasaydı muhtemelen bu yazıları yazamıyor olacaktım....

ÜŞENME
ERTELEME
VAZ GEÇME

BU 3 KURALA UYARSAK,ALLAH'TA İZİN VERİRSE DAHA UZUN YILLAR YAŞARIZ...

ben kaskı korumadan bile saymıyorum artık.. kask motorun bir parçası benim gözümde, anahtar gibi. kasksız motoru çalıştırmıyorum bile.

yaralanan arkadaşa geçmiş olsun.....

bu konu hakkında yüzlerce topic açıldı ama sonuç hala aynı...
neden çünkü o kaza yapan apaçilerrrr bu siteden değil okuyamıyorlar bu yazılanları ondan...

yaralanan arkadaşa geçmiş olsun.....

bu konu hakkında yüzlerce topic açıldı ama sonuç hala aynı...
neden çünkü o kaza yapan apaçilerrrr bu siteden değil okuyamıyorlar bu yazılanları ondan...

Emin ol ki burada da fazlasıyla apaçimiz mevcut.

Öndeki arabadan atılan sigara kaskımda dağıldı. Vizörüm kapaliydi.:cat:

Kask özellikle soğuk havalarda da çok önemli. Buz gibi havada veya yağışlı havada kafada kask yok.. Bence kasten takmıyorlar. Çünkü her türlü ekipmanı montu vs var kaskı yok. Böyle çok gördüm. Hakikaten inanılmaz. Galiba kaskı protesto ediyorlar:mrgreen:

Kask özellikle soğuk havalarda da çok önemli. Buz gibi havada veya yağışlı havada kafada kask yok.. Bence kasten takmıyorlar. Çünkü her türlü ekipmanı montu vs var kaskı yok. Böyle çok gördüm. Hakikaten inanılmaz. Galiba kaskı protesto ediyorlar:mrgreen:

niye soğuk havada daha önemli olsun onu anlamadımmm...

sıcak havada düşünce yollar yumuşakmı oluyo sıcaktan..:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyinleri dagilana kadar yaparlar bunu anca.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------

Herald yani.. asfalt erimesi diye birsey var duymussundur.. :mrgreen:

herhalde...:p
bu arada kortej resimlerinde bayağı yakışıklı çıkmışsın..:mrgreen::)

herhalde...:p
bu arada kortej resimlerinde bayağı yakışıklı çıkmışsın..:mrgreen::)

Onun icin hepinize yeniden tesekkürler..
Kimleri hamen tanir oldum biliyormusun sadece resimlerden
Sen=Temel
Gürkan
Korkut
Osbourne

Sizleri yarin yolda görsem tanirim hemen. Sip diye :mrgreen:

Onun icin hepinize yeniden tesekkürler..
Kimleri hamen tanir oldum biliyormusun sadece resimlerden
Sen=Temel
Gürkan
Korkut
Osbourne

Sizleri yarin yolda görsem tanirim hemen. Sip diye :mrgreen:

eeee yakışıklılık böle bişi işte...canımmmmm:queen::queen:

eeee yakışıklılık böle bişi işte...canımmmmm:queen::queen:

Karizma baska birsey usta.. Her yerde belli oluyor.:mrgreen:
Konuyu saptiriyoruz sanirim..

Kask takmayana ne diyelimki bilmiyorum..
Söylenecek laf yok artik sanirim..
Kendi suclari.. :pr::pr::pr:
Dag basinda yasamiyor bu adamlar kask nedir bilmesinler..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar