Kask sivilce yapiyor

İyi günler arkadaslar
Eski kaskim bol oldugu icin yüzüme fazla baski yapmiyordu bu sayede sivilce çıkmıyordu. Yeni aldigim kafama tam oturuyor ve yanaklardan biraz baski yapiyor. Bu yuzden 2 günde yanaklarda ufak sivilceler cikmaya basladi. Bunu nasil onleyebilirim bi yontemi varmidir?

yeni aldığın kaskının marka modelini belirtmemişsin, beni düşündüren kaskının ped lerinde kimyasal olduğu ve
vucudunun reaksiyon verdiği, bence pedleri güzelce bi yıka, akabinde üzerine biraz ağırlık koyarak beklet, ezilmiş olacak ve yüzüne okadar baskı yapmayacakdır..

Isiliktir o, sivilce çıkarması için kaskın o yüzeyinin çok kirli olması lazım.

Kir veya ter yapıyorsa olabilir ter inde çok etkisi oluyor sivilceye bol suyla yuzunu sürekli yıka kaskı çıkarttıktan sonra

Kaskin markasi MT modeli aklimda degil suan. Kaski takinca sicaktam terliyor yanaklar dogal olarak. Pedleri yikamayi denicem teşekkür ederim

Sıcak tutmayan balaklavalardan da kullanabilirsin, ben oldum olası kullanıyorum. Kaskın içini çok nadir temizlemem gerekiyor, koku oluşursa balaklavayı elde sabunla yıkıyorum. Bu sıcaklarda yarım saatte kuruyor.

Benim de çenemde sivilce çıktı, balaklava kullanıyorum en kısa sürede yıkamam lazım bunu anladım :) Yedek balaklava da şartmış bunu da öğrenmiş olduk..

benimde saçımı döküyor malesef.saçlarım güçsüz ve seyrek kaskı takınca hava almıyor ve kask baskı yapıyor. kaskın içinden sürekli saç topluyorum. ama yapacak birşey yok. SAÇSIZ DOLAŞMAK KAFASIZ DOLAŞMAKTAN İYİDİR:wiinkk: SAÇIM DÖKÜLECEK DİYE KASKTAN VAZGEÇMİYORUM

yaz kış buff kullanıyorum, büyük ölçüde çözer diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar