bütün bunlar kask takınca olmuyormu yani? kask takınca canını garantiyemi alıyorsun.motosiklet kazalarında ölen arkadaşların (allah rahmet etsin)kaskları yokmuydu? bu kadar gözde büyütmeye gerek yok sonucta bir ekipman.trafik cezası olmasa ben takmam,isteyen takmalı istemeyen takmamalı. kasksız motora binilmez diye bir kural yoktur.vardır diyen varsa ben çok ala biniyorum
Yuce bilge arkadas, hos ben bosuna ugrasiyorum senin avatarin daki resim zaten anlatiyor her seyi ama , hani belki gec kalmam faydam dokunur anlarsin bazi seyleri diye son sansimi deniyorum.
birincisi
2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununa bağlı Yönetmeliğin 150. maddesinin (a) bendi Üç tekerlekli yük motosikletleri hariç, motorlu bisiklet ve motosikletlerde sürücülerin koruma başlığı ve koruma gözlüğü, yolcuların ise koruma başlığı bulundurulması ve kullanılması zorunludur.
Ikincisi
Kask hayat kurtarir. Beyin kanamasina mani olur. Saate 200 ile duvara tosluyor isen , karbugalarin kalbine batiyor yada boynun kiriliyor ise ben daha ne diyim. Basma o zaman 200 ,motorun onunu kaldirmak ile, iki buji bir ayar , birde cilali kask alip motorsikleti cozdum demekle olmuyor. Bu isin basi cehalet. Egitimin bittigi yerde iste bu fikirler cikiyor.
Bu isin mektebi okulu kursu ne diye adlandirirsaniz osu var.35 senelik motor tecrubeniz dahi olsa o kursa gittiginizde hic bir sey billmediginiz anliyorsunuz.O yuzden millet gurur yapip kendi bilgisizligi ile yuzlesmemek icin sokaklarda apacilik yapiyor ama o kursa gidemiyor.
Iyiliginiz icin diyoruz bas bas bagirip. Kemikleriniz karbon fiberden yapilmadi yaa sizin