kask seçiminde yardım

İyi geceler arkadaslar abiler günlük kullanım için fullface bir kask almayı düşünüyorum 2 kask arasında seçim yapamadım ve sizlerden bilgi ve fikir edinmek istedim

1.kask GDR 816
305_buyuk.jpg

2.kask Ls2 cartoon2

file_7_7.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ls2 cartoon

ls2 cartoon 09 kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim:)
Fiyatına göre alınacak en iyi kasklardan ;)

bence kasktan önce aynalarını geri takmalısın?

kasktan önce aynalar biraz saçma oldu tabiki kask daha önemli ama aynalarıda taksan arada hiç fena olmaz hani:cat:

aynalarım zaten motorun üzerinde sadece foto amaçlı sökmüştüm yaşım biraz küçük ama bilinçli kullanıyorum

Ls2 biraz daha ağır basan taraf :cat:

aynalarım zaten motorun üzerinde sadece foto amaçlı sökmüştüm yaşım biraz küçük ama bilinçli kullanıyorum

sen öyle diyosan tamam o zaman:cat:

zaten akıl yaşta değil baştadır:p:rendeer:

kaska gelince gdryi bilmem ama ls2 kullanan çok arkadaşım var yeterince memnunlar biraz daha paran varsa ls2lerin yenileri çıktı onlarda çok güzel 20-30 lira pahalı cartoonlardan:cat:

Herhalde sende utaniyorsun aynalarin icin... cik cik cik

aynalardan utanma diye birşey yok sadece cup türü motorların daha güzel göründüğünü düşünüyorum zaten bütün cup cılar neredeyse benimle hemfikir ama aynalarımı takıyorum

kas konusunda herkes ls2 diyor cartoonların yenisi nasıl bi foto ekleyebilirmisiniz acaba?

dur dur dur hemen karar verme GDR diyorum ben zamanında l2s kadar piyasaya iyi giremedi ondan yorum yazan yok hemde siyah vizörlü . mavisinden var bende memnunum dizaynı çok hoş nette 90 tl ye falan bulablrsin ben 120 tl ye almıştım

aynalardan utanma diye birşey yok sadece cup türü motorların daha güzel göründüğünü düşünüyorum zaten bütün cup cılar neredeyse benimle hemfikir ama aynalarımı takıyorum

kas konusunda herkes ls2 diyor cartoonların yenisi nasıl bi foto ekleyebilirmisiniz acaba?

45606Al.jpg

targa modeli motoron dergisine abone olursan bedava normalde 140 lira

45441Al.jpg

cartoon siyah modeli 99TL

45605Al.jpg

combat fiberglass 200lira

Bi hırsızı yakalayıp ibrete alem yapmazsam gözlerim açık gider

hocam iyi güzelde burası yeri değil biliyosun ayrıca küfür yasak ve ayıp birazdan şutu yicen bi derdin varsa aç düzgün bi topic anlat paylaş:cat:

buarada resimler gelmiş kalite olarak çoğu aynı git bi ls2 satan motorcuya bak kasklara hangisi hoşuna giderse bütçene göre onu al:cat:

Son düzenleme:
bende kask almak için araştırıyorum. ls2 cartoon benimde gözüme takılmıştı, görünüşü çok güzel ama kuşadasında bunu bulmam biraz zor. kafama takıp denemeden internetten satın almak içime sinmiyor. kışta geldi daha fazla ertelemeden mont+kask+eldiven almak lazım...

bende kask almak için araştırıyorum. ls2 cartoon benimde gözüme takılmıştı, görünüşü çok güzel ama kuşadasında bunu bulmam biraz zor. kafama takıp denemeden internetten satın almak içime sinmiyor. kışta geldi daha fazla ertelemeden mont+kask+eldiven almak lazım...

Sana yakın bir mağazaya git...
Bedenden dolayı bir sorun yaşarım diyorsan alışveriş yapacağın sitede açıklamasıyla veriliyor nasıl beden ölçümü yapacağın:cat:

Ls2 cartoon2 : Mahallemizde ki bir abinin kafasında gördüm, honda cup'a biniyor fakat kaskıyla fark yaratıyor :queen: kesinlikle tavsiye ederim..

arkadaş başka yorum yokmu bu kaskları kullanan arkadaslar biraz bilgi verirse sevinirim + ve - leri nelerdir suan GDR düşünüyorum siyah vizör oldugu icin

ls2
LS2 Cartoon2 Kask 2009
"What Are You Waiting For"
Yüksek çözünürlüklü thermoplastic dış yüzey
Çizilmeye dayanıklı ön cam
Komple çıkarılabilir ve yıkanabilir yanak padleri ve iç astar
Çene ve alında havalandırma kanalları
Kaskın arka kısmında kullanılan havayı dışarı veren havalandırma kanalları
ECE 22.05 Onay Belgeli
1550 gr.
Orjinal kumaş taşıma kılıfı
LS2 İspanyol
Beyaz Camlı
Siyah cam seçeneği için lütfen kask yedek parça bölümüne bakınız

GDR

Standart Siyah Vizör
Çıkarılabilir İç Astar
Kırılmaya ve Çizilmeye Dayanaklı cam
Pratik Raylı Çene bağlantı kilidi
5 Noktadan havalandırma
CE Belgesi
ECE 22.05 Onay belgeli

peki marka olarak hangisi daha kalite kasklar yapıyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar