Kask Seçimi AGV K3 SV Veya HJC IS17

Merhabalar... 2 kask arasında önerdiğiniz hangisi olur. İlk pulsar alıp ondan 250 cc racing geçiş yapıcam. Ekipmanlarımı ayarlamaya çalışıyorum. İkisinide taktım kafama, rahattı güven vericiydi. Öneriniz varsa dinlerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
döve döve ıs17 tabi.k3 bildiğin termoplastik ama fiyatı maşallah.k3 de güzel tabide 1000tl diye biliyorum eğer 600 700 ki max ederi bence bulursan tabiki k3 de alabilirsin

Ben de İS17 var diğer kaskı bilmiyorum. Genel olarak memnunum sadece kaskın içeri çok ses aldığını düşünuyorum. Yüksek hızda sallama felan hissetmedim (yüksek dediğim 140 150 civarı)

Kafana ikisi de nasıl oldu?Ben denediğimde k3 sv tam oldu, IS-17 yanlardan çok dardı.Hayırlı olsun şimdiden.

İkiside kafama çok güzel oturdu. Hjc de yanaklarım tombullaştı ama satıcı o pedler yüzünün şeklini alıcak dedi. Bi büyüğüde kafamda dönüyordu. Agv yi istanbul sirkecide ufak biyerde denedim hangi bedendi hatırlamıyorum. Tam oturdu ama bi küçüğünüde takmak isteyebilirdim. Kask için 1250 TL bütçe ayırdım. Ankarada ekipman satan 1 2 mağaza var. Deneme şansım olmuyor. Kask seçmeye çalışıyorum işte :)

Hjc fiber , agv plastik . İs 17 nin muadili agv de k5 tir . o bakimdan hjc .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar