- Konu Yazar
Çok hızlı ilerliyoruz müthiş ya başlığı takip edemiyorum ahahaha..
@Kerem34_
Shoei'de de vardır eşşek değildirler dedim ama Shoei satan hiç bir yer bana bunu sunamayınca, hatta sorduklarım da Elfçe konuşuyormuşum gibi bakınca yok heralde demiştim. Tembellikten doğru düzgün araştırmamıştım, şimdi baktım Shoei Europe sitesinde NXR için 31-35-39mm üç tane cheekpad var. Biraz zayıf bir skala ama kesinlike bir çok kişiye de derman olur bu.
@ahe
İşte anca Reddit'te o bişeyler demiş bu bişeyler demiş çıkıyor. Net bilgi bulmak zor.
Günün sonunda, ben NXR'ı 10 kere tercih ederim herhangi bir AGV'ye. Kız arkadaşıma NXR aldık o aramanın sonunda, hoş pek kullanmıyor artık. Ben de yeni kask alırken NXR2 alacaktım da, o da 12-13bin civarlarına geliyordu. Bir de Shoei alınca mecbur photochromatic vizör alıcam, 5 de onu ekle, iş değişiyor dedim vazgeçtim.XS3 de baktım, zaten hepsinde çingene katalanın adı yazıyordu, bir de arkası biraz bastı kafamı.
=)
çok uzun zamandır forumdan bu enerjiyi alamıyordum iyi oldu böyle bir konuda konuşmak hahahah :queen: ben kendime bi nxr2 çekeyim o zaman vizor zaten hediye olarak gelecek eğer nxr alırsam :flower: