Kask önerisi

arkadaşlar 200 300 lira gibi bir bütçem var kask için; fullface kask istiyorum çeneden açılanlara pek güvenmiyorum ve güneş vizörü istiyorum; lens kullandığımdan güneş benim için ciddi bir problem. Bu bütçe ve şartlarda bana önerebileceğiniz kask modelleri nelerdir; arashi ve nzi'a baktım ama sanki çok olumlu yorumlar okuyamadım forumlarda :cyclopsan

300 liraya iyi bir nolan bulabilirsin sanirim. cok konforlu vs olmayabilir belki ama iyi koruma saglar. n62 mesela.

biliyorum bu konu hakkında pek çok kez konuşuldu hatta anketler yapıldı bende fazladan bir konu açmaktansa araştırmak istedim..

NOLAN
LAZER
SHOEİ
ARİOH
AGV gibi markalar ön plana çıkmış ve tavsiye edilmiş...şimdi konuyu açan arkadaşında dediği gibi ortalama fiyatlarda bir kask almak istiyorum 2 kaskım var ama birini artık kullanmak istemiyorum (kendimi güvende hissettirmiyor) diğeri ise LS2 cartoon onunla idare ediyorum...ama cc yükseltmeyi istediğim için bugün yarın motoru değiştireceğim göz önüne alarak biraz daha güvenilir ekipmanlara ihtiyacım olacak ilk olarak kaskla başlamak istedim...
Nolan,Lazer,Arai,Agv,Marushin,Caberg gibi markalardan bana hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum:rendeer:

Lazer Vertigo kullanıyorum. Yanında da Artcım için Caberg kask bulunduruyorum. Geceleri bazan Caberg'i kullanıyorum. Ses acısından lazer de caberg de güzel.

Fakat değişiklik olsun diye; 2 saat kadar önce bu kaskın siparişini verdim :)

Fiyatı 199 TL; motomax'tan aldım :)

Lazer Vertigo kullanıyorum. Yanında da Artcım için Caberg kask bulunduruyorum. Geceleri bazan Caberg'i kullanıyorum. Ses acısından lazer de caberg de güzel.

çakalaz lütfen yanlış bilgi vermeyelim +8.00 TL kargo bedelini unutma :D
Hayırlı olsun kaskın bu arada şimdiden

Bir de balaklava aldım; 200'ün üzerinde olduğu için; kargo ücreti ödemiyorum :)

cakalaz saolasın...
Nolan,Lazer,Arai,Agv,Marushin,Caberg ben bunlar arasından bi seçim yapmak istiyorum kullananlar bi yorum bırakırsa makbule geçer...

Güneş gözünü rahatsız ediyorsa eğer.
Scorpion kaskların vizörü oldukça kolay değişiyor.
Bazı kasklarda vizör değiştirmek gerçekten işkence.

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
399'a çıkabilirsen Nitro carbon öneririm. motomax'ten geçen hafta aldım, nolan n84'ten sonra ciddi hafif geldi.
biri 1700gr diğeri 1250gr (XL)

dostum nolan n62 aztec modelli kaskımı 200 tl ye satıyorum . piyasa fiyatı 350 tl dir.

30973941zl0.jpg

Motosikleti
Honda Crf250L

çako kaskı kullandıktan sonra bir inceleme yazısı bekliyoruz senden:)

orta sınıf kaksta marka ve çeşit o kadar çok ki hepsinden bir tane alası geliyor insanın:mrgreen:çok kararsızım en azından duyulmuş denenmiş marka olsun istiyorum...

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
399'a çıkabilirsen Nitro carbon öneririm. motomax'ten geçen hafta aldım, nolan n84'ten sonra ciddi hafif geldi.
biri 1700gr diğeri 1250gr (XL)

yazmayı unutmuşum, yandan düğmeyle açılıp kapanan güneş vizörü de var

Kardeşim ; Madem seceklerin onlar; onlara göre yazayım...

Lazer vertigo ve Caberg için yorum yapabilirim...

Lazer de Caberg de ses acısından güzel kasklar.Scorpion kaskı burada bir arkadasımda denedim; ses alıyor rahatsız ediyor; fakat bedeni bana büyük olduğu için de olabilir. benim kaskım geldiğinde ses acısından karsılastıracağım.

Öncelikle lazer cok rahat bir kask. yormuyor; ağırlığı da orta düzeyde. kafa kısmını güzel sarıyor; ve güven veriyor. Caberg, Lazer vertigo ya göre daha hafif kalıyor yalnız ses acısından yoshimura egzozun sesini 2. vitesten snra cok az alıyor. Ben Lazeri gündüz; cabergi gece kullanıyorum. biri siyah vizörlü olduğu için :)

Yalnız su da var ki; yurt dısı forumlarında; lazer 80 dolardan satılırken; Scorpion 140 euro larda geziyor. Bu nedenle Scorpion tercih ettim.

Lazer'in LZ6 serisinden uzak durmanı öneririm. Yalnız vertigo alacaksan; kesinlikle tavsiye ederim.Bu arada Vertigolar diğer kasklara göre daha büyük kalıpta haberin olsun :) Caberg ile yanyana koyunca; babası gibi duruyor :)

Caberg kaskım; piyasada satılanlardan değil; bir yarıscının adına özel yapılmıs; imzalı kask :) Yalnız kim olduğunu hatırlayamıyorum simdi. eve gidince bakar yazarım :wiinkk: Diğer cabergleri bilemem.

Gelelim AGV'ye; GP1 serisi rahatsız bir kask olduğunu her fırsatta arkadaslarımdan duyarım. LS2 nin http://www.gungormotor.com/urun-907-LS2_GARDA_KASK_CAMI_SIYAH.html modelinden daha rahatsız olanı duymadım...

Diyeceksin ki neden sen Scorpion aldın?
Yeni markaları da tanımak tanıtmak amacıyla aldım :)

evet LS2 seninde dediğin gibi rahat bir kask değil (bazen 125lik makinanın performans egzoz sesinden bile baş ağrısı çekiyorum)...ok lazerin LZ6 serisini ve AGV yi de kafamdan siliyorum...

listede NOLAN,ARAİ,MARUSHİN,CABERG kaldı:silent:

yorumun için teşekkürler cakalaz
devamında birşeyler söyleyebilecek var mı?

biliyorum bu konu hakkında pek çok kez konuşuldu hatta anketler yapıldı bende fazladan bir konu açmaktansa araştırmak istedim..

NOLAN
LAZER
SHOEİ
ARİOH
AGV gibi markalar ön plana çıkmış ve tavsiye edilmiş...şimdi konuyu açan arkadaşında dediği gibi ortalama fiyatlarda bir kask almak istiyorum 2 kaskım var ama birini artık kullanmak istemiyorum (kendimi güvende hissettirmiyor) diğeri ise LS2 cartoon onunla idare ediyorum...ama cc yükseltmeyi istediğim için bugün yarın motoru değiştireceğim göz önüne alarak biraz daha güvenilir ekipmanlara ihtiyacım olacak ilk olarak kaskla başlamak istedim...
Nolan,Lazer,Arai,Agv,Marushin,Caberg gibi markalardan bana hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum:rendeer:

1.arai 2.agv 3.marushin 4. nolan benim tercihim bu yönlerde olurdu belki yanılıyo olablirim ama arai e vericek paran varsa hiç düşünme o kadar yoksa agv derim ben.:cat: ayrıca ben bu hafta agv stealth alıyorum büyük ihtimal o olmassa k serisine bakıcam ama agv ye çok olumlu bakıyorum kesinlikle agv alıcam..

Son düzenleme:
hala tatmin edici bir bilgi alamadım :salut:

Nolan,Lazer,Arai,Agv,Marushin,Caberg sizce hangisi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar